V T K bvba (Drukkerij) BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • V T K bvba (Drukkerij) BVBA
Private companiesHealth Services • V T K bvba (Drukkerij) BVBA

Contactgegevens V T K bvba (Drukkerij) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V T K bvba (Drukkerij) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

V T K bvba (Drukkerij) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herentalsebaan 594; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 321 38 41 (+32-03 321 38 41) 03 321 38 41 (+32-03 321 38 41)

Fax (fax): 03 366 24 50 (+32-03 366 24 50) 03 366 24 50 (+32-03 366 24 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V T K bvba (Drukkerij) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V T K bvba (Drukkerij) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V T K bvba (Drukkerij) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V T K bvba (Drukkerij) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V T K bvba (Drukkerij) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V T K bvba (Drukkerij) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V T K bvba (Drukkerij) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V T K bvba (Drukkerij) BVBA
Products information V T K bvba (Drukkerij) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03078338623
Ondernemingsnummer: 2471618652
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in V T K bvba (Drukkerij) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V T K bvba (Drukkerij) BVBA
(Get full report from official database of BE for V T K bvba (Drukkerij) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor V T K bvba (Drukkerij) BVBA
Addition kinds of activities for V T K bvba (Drukkerij) BVBA

09710200. Jachtdiensten | Hunting services
17619905. Chute installatie (linnen, mail, afval, enz.) | Chute installation (linen, mail, trash, etc.)
20320201. Chili, met of zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili, with or without meat: packaged in cans, jars, etc.
24999900. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
39440307. Checkers en checkerboards | Checkers and checkerboards
83220801. Alcoholisme counseling, nabehandeling | Alcoholism counseling, nontreatment
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij V T K bvba (Drukkerij) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V T K bvba (Drukkerij) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V T K bvba (Drukkerij) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V T K bvba (Drukkerij) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van V T K bvba (Drukkerij) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of V T K bvba (Drukkerij) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor V T K bvba (Drukkerij) BVBA. Laat een reactie achter voor V T K bvba (Drukkerij) BVBA. V T K bvba (Drukkerij) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V T K bvba (Drukkerij) BVBA. Leave a respond for V T K bvba (Drukkerij) BVBA. V T K bvba (Drukkerij) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V T K bvba (Drukkerij) BVBA op de google maps. Adres en contacten V T K bvba (Drukkerij) BVBA
Location of V T K bvba (Drukkerij) BVBA on the google maps. Address and contacts of V T K bvba (Drukkerij) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come V T K bvba (Drukkerij) BVBA V T K bvba (Drukkerij) BVBA: Naturhome-Nordchalet SA | ASLK-CGER Bank | Carre | Planet 1 SPRL | Globall Concept

Other related companies as V T K bvba (Drukkerij) BVBA: Naturhome-Nordchalet SA | ASLK-CGER Bank | Carre | Planet 1 SPRL | Globall Concept

V T K bvba (Drukkerij) BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V T K bvba (Drukkerij) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03078338623. Het bedrijf V T K bvba (Drukkerij) BVBA bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 594; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in V T K bvba (Drukkerij) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V T K bvba (Drukkerij) BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V T K bvba (Drukkerij) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V T K bvba (Drukkerij) BVBA, openstaande posities, locatie van V T K bvba (Drukkerij) BVBA op de kaart.

V T K bvba (Drukkerij) BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is V T K bvba (Drukkerij) BVBA, company assigned to the tax number BE03078338623. The company V T K bvba (Drukkerij) BVBA is located at the address: Herentalsebaan 594; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Printing - General. Products created in V T K bvba (Drukkerij) BVBA were not found.
The main activity of V T K bvba (Drukkerij) BVBA is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V T K bvba (Drukkerij) BVBA is not available. You also can look at reviews of V T K bvba (Drukkerij) BVBA, open positions, location of V T K bvba (Drukkerij) BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V T K bvba (Drukkerij) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V T K bvba (Drukkerij) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V T K bvba (Drukkerij) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V T K bvba (Drukkerij) BVBA, employees, financial statistics.