Strobbe D

Contactgegevens Strobbe D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Strobbe D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Strobbe D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fresiastraat 28; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 226 01 05 (+32-09 226 01 05) 09 226 01 05 (+32-09 226 01 05)

Fax (fax): 09 226 92 06 (+32-09 226 92 06) 09 226 92 06 (+32-09 226 92 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Strobbe D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Strobbe D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Strobbe D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Strobbe D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Strobbe D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Strobbe D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Strobbe D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Strobbe D
Products information Strobbe D

BTW identificatienummer (tax): BE03092071533
Ondernemingsnummer: 2030517578
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Printing - Offset

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Strobbe D
(Get full report from official database of BE for Strobbe D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Strobbe D
Addition kinds of activities for Strobbe D

225302. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
37289909. R en d door fabrikanten, vliegtuigonderdelen en hulpapparatuur | R and d by manuf., aircraft parts and auxiliary equipment
50880302. Vliegtuigen en onderdelen, niet inbegrepen | Aircraft and parts, nec
50920203. poppenhuizen | Dollhouses
73899954. Waterverzachterservice | Water softener service

Werken bij Strobbe D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Strobbe D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Strobbe D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Strobbe D. Looking for open vacancies in other companies

 • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

 • Chauffeur C (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENTENJOB VERPLEGING * VERZORGING (SCHELDEWINDEKE)

  Regio: SCHELDEWINDEKE

  Bedrijf: WZC DE ZILVERLINDE

  Type: Studentenjob

  Algemene verzorging van onze bewoners in het Woon Zorg Centrum .

 • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

  Regio: POEDERLEE

  Bedrijf: RUNTIME

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

 • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

  Type: Vaste Job

  U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

 • Back-end developer (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Intersentia

  Type: Vaste Job

  Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

 • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: SEKOLI

  Type: Vaste Job

  - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

 • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

 • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

 • Jobcoach (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Strobbe D in sociale netwerken
Look for responds of Strobbe D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Strobbe D. Laat een reactie achter voor Strobbe D. Strobbe D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Strobbe D. Leave a respond for Strobbe D. Strobbe D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Strobbe D op de google maps. Adres en contacten Strobbe D
Location of Strobbe D on the google maps. Address and contacts of Strobbe D

Andere gerelateerde bedrijven als come Strobbe D Strobbe D: Marien P | M.A. HANNA COMPANY | JANSSENS EDUARD | Brisaert-Van Laethem | TECHNOMP3

Other related companies as Strobbe D: Marien P | M.A. HANNA COMPANY | JANSSENS EDUARD | Brisaert-Van Laethem | TECHNOMP3

Strobbe D is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Strobbe D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03092071533. Het bedrijf Strobbe D bevindt zich op het adres: Fresiastraat 28; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Printing - Offset.
De hoofdactiviteit van Strobbe D is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Strobbe D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Strobbe D, openstaande posities, locatie van Strobbe D op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Strobbe D is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Strobbe D, company assigned to the tax number BE03092071533. The company Strobbe D is located at the address: Fresiastraat 28; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing - General. List of products are Printing - Offset.
The main activity of Strobbe D is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Strobbe D is not available. You also can look at reviews of Strobbe D, open positions, location of Strobbe D on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Strobbe D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Strobbe D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Strobbe D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Strobbe D, employees, financial statistics.