MARLEEN SANDERS

Contactgegevens MARLEEN SANDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARLEEN SANDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARLEEN SANDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROVINCIEWEG 42; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59278532 (+32-59278532) 59278532 (+32-59278532)

Fax (fax): +32 (55) 721-48-65 +32 (55) 721-48-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARLEEN SANDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARLEEN SANDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARLEEN SANDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARLEEN SANDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARLEEN SANDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARLEEN SANDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARLEEN SANDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARLEEN SANDERS
Products information MARLEEN SANDERS

BTW identificatienummer (tax): BE04284088134
Ondernemingsnummer: 5142944335
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MARLEEN SANDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARLEEN SANDERS
(Get full report from official database of BE for MARLEEN SANDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARLEEN SANDERS
Addition kinds of activities for MARLEEN SANDERS

5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
35560301. Ontwateringsapparatuur, voedselverwerking | Dehydrating equipment, food processing
37249906. Uitlaat systemen, vliegtuigen | Exhaust systems, aircraft
39110203. Sigarettassen, edelmetaal | Cigarette cases, precious metal
49250101. Blauwgas, gegarburdeerd: productie en distributie | Blue gas, carbureted: production and distribution

Werken bij MARLEEN SANDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARLEEN SANDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARLEEN SANDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARLEEN SANDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van MARLEEN SANDERS in sociale netwerken
Look for responds of MARLEEN SANDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARLEEN SANDERS. Laat een reactie achter voor MARLEEN SANDERS. MARLEEN SANDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARLEEN SANDERS. Leave a respond for MARLEEN SANDERS. MARLEEN SANDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARLEEN SANDERS op de google maps. Adres en contacten MARLEEN SANDERS
Location of MARLEEN SANDERS on the google maps. Address and contacts of MARLEEN SANDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARLEEN SANDERS MARLEEN SANDERS: S.D.S. SUCRES DECLERCQ SUIKERS NV | Myosotis | de Laminne de Bex O | Evain Ph | Dechamps Ph

Other related companies as MARLEEN SANDERS: S.D.S. SUCRES DECLERCQ SUIKERS NV | Myosotis | de Laminne de Bex O | Evain Ph | Dechamps Ph

MARLEEN SANDERS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARLEEN SANDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04284088134. Het bedrijf MARLEEN SANDERS bevindt zich op het adres: PROVINCIEWEG 42; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in MARLEEN SANDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARLEEN SANDERS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARLEEN SANDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARLEEN SANDERS, openstaande posities, locatie van MARLEEN SANDERS op de kaart.

MARLEEN SANDERS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARLEEN SANDERS, company assigned to the tax number BE04284088134. The company MARLEEN SANDERS is located at the address: PROVINCIEWEG 42; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in MARLEEN SANDERS were not found.
The main activity of MARLEEN SANDERS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARLEEN SANDERS is not available. You also can look at reviews of MARLEEN SANDERS, open positions, location of MARLEEN SANDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARLEEN SANDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARLEEN SANDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARLEEN SANDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARLEEN SANDERS, employees, financial statistics.