Orbo Labels BVBA

Contactgegevens Orbo Labels BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orbo Labels BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orbo Labels BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogledestraat 31B; 8610; Kortemark, België

Telefoon (phone): 051 54 10 10 (+32-051 54 10 10) 051 54 10 10 (+32-051 54 10 10)

Fax (fax): 051 72 53 64 (+32-051 72 53 64) 051 72 53 64 (+32-051 72 53 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orbo Labels BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orbo Labels BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orbo Labels BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orbo Labels BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orbo Labels BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orbo Labels BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orbo Labels BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orbo Labels BVBA
Products information Orbo Labels BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08394622802
Ondernemingsnummer: 3072570800
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Labels

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orbo Labels BVBA
(Get full report from official database of BE for Orbo Labels BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orbo Labels BVBA
Addition kinds of activities for Orbo Labels BVBA

208399. Malt, nec | Malt, nec
396502. Spelden en naalden | Pins and needles
10810104. Test saai, metalen mijnbouw | Test boring, metal mining
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
38419900. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
51129906. Manifold business formulieren | Manifold business forms
55419901. Vulstations, benzine | Filling stations, gasoline
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij Orbo Labels BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orbo Labels BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orbo Labels BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orbo Labels BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

  • Werfleider grondwerken (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je coördineert alle fasen in het grondverzet op onze werven in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Je werkt nauw samen met de bouwheer, de projectleider, de onderaannemers en met onze afdeling topografie. Je begeleidt de selectieve afgraving, de tijdelijke opslag, de afvoer en het lokaal hergebruik van de bodem overeenkomstig met het grondverzetplan. Hiertoe beschik je over de modernste machines en technieken bv nivellering met GPS-sturing of Totaal-station, in 3D met centimeternauwkeurigheid, kantelbakken,… . Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten, op zowel technisch als organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

Zoek naar antwoorden van Orbo Labels BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Orbo Labels BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orbo Labels BVBA. Laat een reactie achter voor Orbo Labels BVBA. Orbo Labels BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orbo Labels BVBA. Leave a respond for Orbo Labels BVBA. Orbo Labels BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orbo Labels BVBA op de google maps. Adres en contacten Orbo Labels BVBA
Location of Orbo Labels BVBA on the google maps. Address and contacts of Orbo Labels BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Orbo Labels BVBA Orbo Labels BVBA: TAVERNE L'EDEN | Hanin Charles | MAREE GILBERT | RAEYMA | Ecole de SantT Publique ULB

Other related companies as Orbo Labels BVBA: TAVERNE L'EDEN | Hanin Charles | MAREE GILBERT | RAEYMA | Ecole de SantT Publique ULB

Orbo Labels BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Orbo Labels BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08394622802. Het bedrijf Orbo Labels BVBA bevindt zich op het adres: Hoogledestraat 31B; 8610; Kortemark. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 782,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Labels.
De hoofdactiviteit van Orbo Labels BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orbo Labels BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orbo Labels BVBA, openstaande posities, locatie van Orbo Labels BVBA op de kaart.

Orbo Labels BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Orbo Labels BVBA, company assigned to the tax number BE08394622802. The company Orbo Labels BVBA is located at the address: Hoogledestraat 31B; 8610; Kortemark. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 782,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing - General. List of products are Labels.
The main activity of Orbo Labels BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Orbo Labels BVBA is not available. You also can look at reviews of Orbo Labels BVBA, open positions, location of Orbo Labels BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orbo Labels BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orbo Labels BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orbo Labels BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orbo Labels BVBA, employees, financial statistics.