MECABURO SPRL

Contactgegevens MECABURO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MECABURO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MECABURO SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Goffart 35; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 513 34 07 (+32-02 513 34 07) 02 513 34 07 (+32-02 513 34 07)

Fax (fax): 02 513 34 07 (+32-02 513 34 07) 02 513 34 07 (+32-02 513 34 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MECABURO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MECABURO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MECABURO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MECABURO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MECABURO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MECABURO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MECABURO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MECABURO SPRL
Products information MECABURO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06925201416
Ondernemingsnummer: 5270385742
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MECABURO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MECABURO SPRL
(Get full report from official database of BE for MECABURO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MECABURO SPRL
Addition kinds of activities for MECABURO SPRL

282201. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
769921. Gun diensten | Gun services
14110200. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
20450103. Gemengd meel: van gekochte bloem | Blended flour: from purchased flour
20510106. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Rolls, bread type: fresh or frozen
44910102. Stevedoring | Stevedoring
87420502. Corporation organisatie consultant | Corporation organizing consultant

Werken bij MECABURO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MECABURO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MECABURO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MECABURO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

  • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van MECABURO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MECABURO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MECABURO SPRL. Laat een reactie achter voor MECABURO SPRL. MECABURO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MECABURO SPRL. Leave a respond for MECABURO SPRL. MECABURO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MECABURO SPRL op de google maps. Adres en contacten MECABURO SPRL
Location of MECABURO SPRL on the google maps. Address and contacts of MECABURO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MECABURO SPRL MECABURO SPRL: ROGER VAN INGELGEM | St-Bernardus VZW | WEB DYNAMICS | KARL & BART bvba | QUICK

Other related companies as MECABURO SPRL: ROGER VAN INGELGEM | St-Bernardus VZW | WEB DYNAMICS | KARL & BART bvba | QUICK

MECABURO SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MECABURO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06925201416. Het bedrijf MECABURO SPRL bevindt zich op het adres: Rue Goffart 35; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 799,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in MECABURO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MECABURO SPRL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MECABURO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MECABURO SPRL, openstaande posities, locatie van MECABURO SPRL op de kaart.

MECABURO SPRL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MECABURO SPRL, company assigned to the tax number BE06925201416. The company MECABURO SPRL is located at the address: Rue Goffart 35; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 799,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing - General. Products created in MECABURO SPRL were not found.
The main activity of MECABURO SPRL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MECABURO SPRL is not available. You also can look at reviews of MECABURO SPRL, open positions, location of MECABURO SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MECABURO SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MECABURO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MECABURO SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MECABURO SPRL, employees, financial statistics.