MARIE VAN ITTERBEECK

Contactgegevens MARIE VAN ITTERBEECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE VAN ITTERBEECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE VAN ITTERBEECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PANNENHUISSTRAAT 6; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34801156 (+32-34801156) 34801156 (+32-34801156)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE VAN ITTERBEECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE VAN ITTERBEECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE VAN ITTERBEECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE VAN ITTERBEECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE VAN ITTERBEECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE VAN ITTERBEECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE VAN ITTERBEECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE VAN ITTERBEECK
Products information MARIE VAN ITTERBEECK

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in MARIE VAN ITTERBEECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE VAN ITTERBEECK
(Get full report from official database of BE for MARIE VAN ITTERBEECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE VAN ITTERBEECK
Addition kinds of activities for MARIE VAN ITTERBEECK

299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
839900. Sociale diensten, nec | Social services, nec
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
32649901. Cleats, porselein | Cleats, porcelain
36489902. Zaklampen | Flashlights
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture

Werken bij MARIE VAN ITTERBEECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE VAN ITTERBEECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE VAN ITTERBEECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE VAN ITTERBEECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van MARIE VAN ITTERBEECK in sociale netwerken
Look for responds of MARIE VAN ITTERBEECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE VAN ITTERBEECK. Laat een reactie achter voor MARIE VAN ITTERBEECK. MARIE VAN ITTERBEECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE VAN ITTERBEECK. Leave a respond for MARIE VAN ITTERBEECK. MARIE VAN ITTERBEECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE VAN ITTERBEECK op de google maps. Adres en contacten MARIE VAN ITTERBEECK
Location of MARIE VAN ITTERBEECK on the google maps. Address and contacts of MARIE VAN ITTERBEECK

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE VAN ITTERBEECK MARIE VAN ITTERBEECK: FORTIS | Q8 | CARROSSERIE MAJERUS | Lefevre G | DQ

Other related companies as MARIE VAN ITTERBEECK: FORTIS | Q8 | CARROSSERIE MAJERUS | Lefevre G | DQ

MARIE VAN ITTERBEECK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE VAN ITTERBEECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf MARIE VAN ITTERBEECK bevindt zich op het adres: PANNENHUISSTRAAT 6; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in MARIE VAN ITTERBEECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE VAN ITTERBEECK is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE VAN ITTERBEECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE VAN ITTERBEECK, openstaande posities, locatie van MARIE VAN ITTERBEECK op de kaart.

MARIE VAN ITTERBEECK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE VAN ITTERBEECK, company assigned to the tax number BE02337585449. The company MARIE VAN ITTERBEECK is located at the address: PANNENHUISSTRAAT 6; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in MARIE VAN ITTERBEECK were not found.
The main activity of MARIE VAN ITTERBEECK is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE VAN ITTERBEECK is not available. You also can look at reviews of MARIE VAN ITTERBEECK, open positions, location of MARIE VAN ITTERBEECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE VAN ITTERBEECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE VAN ITTERBEECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE VAN ITTERBEECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE VAN ITTERBEECK, employees, financial statistics.