Elbo Print BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Elbo Print BVBA
Private companiesTobacco Products • Elbo Print BVBA

Contactgegevens Elbo Print BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elbo Print BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elbo Print BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogkamerstraat 138; 9140; Temse, België

Telefoon (phone): 03 771 01 46 (+32-03 771 01 46) 03 771 01 46 (+32-03 771 01 46)

Fax (fax): 03 771 01 46 (+32-03 771 01 46) 03 771 01 46 (+32-03 771 01 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elbo Print BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elbo Print BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elbo Print BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elbo Print BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elbo Print BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elbo Print BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elbo Print BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elbo Print BVBA
Products information Elbo Print BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03991577148
Ondernemingsnummer: 9138397216
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Elbo Print BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elbo Print BVBA
(Get full report from official database of BE for Elbo Print BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elbo Print BVBA
Addition kinds of activities for Elbo Print BVBA

729906. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
28999919. Fluxes: solderen, solderen, galvaniseren en lassen | Fluxes: brazing, soldering, galvanizing, and welding
47419904. Spoorwegreiniging, icing, ventilatie en verwarming | Railroad car cleaning, icing, ventilating, and heating
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores

Werken bij Elbo Print BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elbo Print BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elbo Print BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elbo Print BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van Elbo Print BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Elbo Print BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elbo Print BVBA. Laat een reactie achter voor Elbo Print BVBA. Elbo Print BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elbo Print BVBA. Leave a respond for Elbo Print BVBA. Elbo Print BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elbo Print BVBA op de google maps. Adres en contacten Elbo Print BVBA
Location of Elbo Print BVBA on the google maps. Address and contacts of Elbo Print BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Elbo Print BVBA Elbo Print BVBA: D.C.B. | GALERIJ VAN RIJSWIJCK | Metallisatie YMA NV | Escoffier (L') | PHARMACIE LEKEU

Other related companies as Elbo Print BVBA: D.C.B. | GALERIJ VAN RIJSWIJCK | Metallisatie YMA NV | Escoffier (L') | PHARMACIE LEKEU

Elbo Print BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elbo Print BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03991577148. Het bedrijf Elbo Print BVBA bevindt zich op het adres: Hoogkamerstraat 138; 9140; Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 722,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in Elbo Print BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elbo Print BVBA is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elbo Print BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elbo Print BVBA, openstaande posities, locatie van Elbo Print BVBA op de kaart.

Elbo Print BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elbo Print BVBA, company assigned to the tax number BE03991577148. The company Elbo Print BVBA is located at the address: Hoogkamerstraat 138; 9140; Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 722,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing - General. Products created in Elbo Print BVBA were not found.
The main activity of Elbo Print BVBA is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Elbo Print BVBA is not available. You also can look at reviews of Elbo Print BVBA, open positions, location of Elbo Print BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elbo Print BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elbo Print BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elbo Print BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elbo Print BVBA, employees, financial statistics.