MARIA-THERESIA VAN DER BIEST

Contactgegevens MARIA-THERESIA VAN DER BIEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIA-THERESIA VAN DER BIEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIA-THERESIA VAN DER BIEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARTANSTRAAT 17; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58524870 (+32-58524870) 58524870 (+32-58524870)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIA-THERESIA VAN DER BIEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIA-THERESIA VAN DER BIEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIA-THERESIA VAN DER BIEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIA-THERESIA VAN DER BIEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIA-THERESIA VAN DER BIEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIA-THERESIA VAN DER BIEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIA-THERESIA VAN DER BIEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIA-THERESIA VAN DER BIEST
Products information MARIA-THERESIA VAN DER BIEST

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in MARIA-THERESIA VAN DER BIEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIA-THERESIA VAN DER BIEST
(Get full report from official database of BE for MARIA-THERESIA VAN DER BIEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIA-THERESIA VAN DER BIEST
Addition kinds of activities for MARIA-THERESIA VAN DER BIEST

391402. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
806399. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
32510106. Slumped brick | Slumped brick
36399902. Warmwaterverwarmers, huishoudelijk | Hot water heaters, household
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec

Werken bij MARIA-THERESIA VAN DER BIEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIA-THERESIA VAN DER BIEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIA-THERESIA VAN DER BIEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIA-THERESIA VAN DER BIEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van MARIA-THERESIA VAN DER BIEST in sociale netwerken
Look for responds of MARIA-THERESIA VAN DER BIEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIA-THERESIA VAN DER BIEST. Laat een reactie achter voor MARIA-THERESIA VAN DER BIEST. MARIA-THERESIA VAN DER BIEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIA-THERESIA VAN DER BIEST. Leave a respond for MARIA-THERESIA VAN DER BIEST. MARIA-THERESIA VAN DER BIEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIA-THERESIA VAN DER BIEST op de google maps. Adres en contacten MARIA-THERESIA VAN DER BIEST
Location of MARIA-THERESIA VAN DER BIEST on the google maps. Address and contacts of MARIA-THERESIA VAN DER BIEST

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIA-THERESIA VAN DER BIEST MARIA-THERESIA VAN DER BIEST: Jungle | CHARLES LEBLANC | A.E.C. MOTORS | Tollebeek Kristine | Bermils A

Other related companies as MARIA-THERESIA VAN DER BIEST: Jungle | CHARLES LEBLANC | A.E.C. MOTORS | Tollebeek Kristine | Bermils A

MARIA-THERESIA VAN DER BIEST is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIA-THERESIA VAN DER BIEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf MARIA-THERESIA VAN DER BIEST bevindt zich op het adres: ARTANSTRAAT 17; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in MARIA-THERESIA VAN DER BIEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIA-THERESIA VAN DER BIEST is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIA-THERESIA VAN DER BIEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIA-THERESIA VAN DER BIEST, openstaande posities, locatie van MARIA-THERESIA VAN DER BIEST op de kaart.

MARIA-THERESIA VAN DER BIEST is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIA-THERESIA VAN DER BIEST, company assigned to the tax number BE07497863769. The company MARIA-THERESIA VAN DER BIEST is located at the address: ARTANSTRAAT 17; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in MARIA-THERESIA VAN DER BIEST were not found.
The main activity of MARIA-THERESIA VAN DER BIEST is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIA-THERESIA VAN DER BIEST is not available. You also can look at reviews of MARIA-THERESIA VAN DER BIEST, open positions, location of MARIA-THERESIA VAN DER BIEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIA-THERESIA VAN DER BIEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIA-THERESIA VAN DER BIEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIA-THERESIA VAN DER BIEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIA-THERESIA VAN DER BIEST, employees, financial statistics.