DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA
Private companiesForestry • DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA

Contactgegevens DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kanaalstraat 36; 3945; Ham (Kwaadmechelen), België

Telefoon (phone): 013 66 70 53 (+32-013 66 70 53) 013 66 70 53 (+32-013 66 70 53)

Fax (fax): 013 67 50 42 (+32-013 67 50 42) 013 67 50 42 (+32-013 67 50 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA
Products information DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05461273193
Ondernemingsnummer: 5491760253
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Printing - Offset

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
09199908. Terrapins, vangen van | Terrapins, catching of
28360103. serums | Serums
28690300. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
32620000. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
38269914. Riooltoetsapparatuur | Sewage testing apparatus
51690101. Alkaline | Alkalines

Werken bij DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA. DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA. Leave a respond for DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA. DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA
Location of DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA: REMCO OFFICE MANAGEMENT NV | AGENCE LOUIS | Oprins Plant NV | Roland G | FR?D?RIC DE BRABANDERE

Other related companies as DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA: REMCO OFFICE MANAGEMENT NV | AGENCE LOUIS | Oprins Plant NV | Roland G | FR?D?RIC DE BRABANDERE

DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461273193. Het bedrijf DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA bevindt zich op het adres: Kanaalstraat 36; 3945; Ham (Kwaadmechelen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Printing - Offset.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA, company assigned to the tax number BE05461273193. The company DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA is located at the address: Kanaalstraat 36; 3945; Ham (Kwaadmechelen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing - General. List of products are Printing - Offset.
The main activity of DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA, open positions, location of DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ PRE & PRESS BVBA, employees, financial statistics.