DRUKKERIJ BOSMANS NV

Contactgegevens DRUKKERIJ BOSMANS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ BOSMANS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ BOSMANS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Leopoldlaan 38; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 41 86 (+32-011 54 41 86) 011 54 41 86 (+32-011 54 41 86)

Fax (fax): 011 55 38 25 (+32-011 55 38 25) 011 55 38 25 (+32-011 55 38 25)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ BOSMANS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ BOSMANS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ BOSMANS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ BOSMANS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ BOSMANS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ BOSMANS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ BOSMANS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ BOSMANS NV
Products information DRUKKERIJ BOSMANS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07462158203
Ondernemingsnummer: 7823333740
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DRUKKERIJ BOSMANS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ BOSMANS NV
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ BOSMANS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ BOSMANS NV
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ BOSMANS NV

599908. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
22590101. Jurk en semidress handschoenen, breien | Dress and semidress gloves, knit
35110201. Gasturbines, mechanische aandrijving | Gas turbines, mechanical drive
35719903. minicomputers | Minicomputers
82449901. Business College of School | Business college or school

Werken bij DRUKKERIJ BOSMANS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ BOSMANS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ BOSMANS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ BOSMANS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Service Engineer binnendienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klaar voor een technische uitdaging met collegiale sfeer? Reageer dan zeker op deze vacature! Want voor een een bedrijf dat software, hardware, supplies en services om maat levert in Olen zijn we op zoek naar een service engineer binnendienst. Als service engineer binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van industriële printers, etiketteermachines, lasersystemen, inkjet bij ons in de werkplaats. Je bereidt nieuwe installaties voor en test deze nadien. Je bent 2de lijn support in drukkere periodes. Je werkt verder nauw samen met je collega's en rapporteert aan de Customer Service Manager.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ BOSMANS NV in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ BOSMANS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ BOSMANS NV. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ BOSMANS NV. DRUKKERIJ BOSMANS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ BOSMANS NV. Leave a respond for DRUKKERIJ BOSMANS NV. DRUKKERIJ BOSMANS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ BOSMANS NV op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ BOSMANS NV
Location of DRUKKERIJ BOSMANS NV on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ BOSMANS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ BOSMANS NV DRUKKERIJ BOSMANS NV: KOELMAN G.G.E. | Lokerse Vleesveiling C.V.B.A | Verhoustraete M | JEAN-MARCEL CROSKE | AIRPORTHELPDESK.COM

Other related companies as DRUKKERIJ BOSMANS NV: KOELMAN G.G.E. | Lokerse Vleesveiling C.V.B.A | Verhoustraete M | JEAN-MARCEL CROSKE | AIRPORTHELPDESK.COM

DRUKKERIJ BOSMANS NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ BOSMANS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07462158203. Het bedrijf DRUKKERIJ BOSMANS NV bevindt zich op het adres: Koning Leopoldlaan 38; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 591,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in DRUKKERIJ BOSMANS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ BOSMANS NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ BOSMANS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ BOSMANS NV, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ BOSMANS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ BOSMANS NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ BOSMANS NV, company assigned to the tax number BE07462158203. The company DRUKKERIJ BOSMANS NV is located at the address: Koning Leopoldlaan 38; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 591,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - General. Products created in DRUKKERIJ BOSMANS NV were not found.
The main activity of DRUKKERIJ BOSMANS NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ BOSMANS NV is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ BOSMANS NV, open positions, location of DRUKKERIJ BOSMANS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ BOSMANS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ BOSMANS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ BOSMANS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ BOSMANS NV, employees, financial statistics.