De Sonville Offsetdrukkerij NV

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • De Sonville Offsetdrukkerij NV
Private companiesSocial Services • De Sonville Offsetdrukkerij NV

Contactgegevens De Sonville Offsetdrukkerij NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Sonville Offsetdrukkerij NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Sonville Offsetdrukkerij NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molendreef 23; 9920; Lovendegem, België

Telefoon (phone): 09 370 71 70 (+32-09 370 71 70) 09 370 71 70 (+32-09 370 71 70)

Fax (fax): 09 372 57 71 (+32-09 372 57 71) 09 372 57 71 (+32-09 372 57 71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Sonville Offsetdrukkerij NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Sonville Offsetdrukkerij NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Sonville Offsetdrukkerij NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Sonville Offsetdrukkerij NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Sonville Offsetdrukkerij NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Sonville Offsetdrukkerij NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Sonville Offsetdrukkerij NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Sonville Offsetdrukkerij NV
Products information De Sonville Offsetdrukkerij NV

BTW identificatienummer (tax): BE06241851806
Ondernemingsnummer: 9939575195
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Printing - Offset

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Sonville Offsetdrukkerij NV
(Get full report from official database of BE for De Sonville Offsetdrukkerij NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Sonville Offsetdrukkerij NV
Addition kinds of activities for De Sonville Offsetdrukkerij NV

232301. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
357299. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
422299. Koelopslag en opslag, nec | Refrigerated warehousing and storage, nec
515302. Veldbonen | Field beans
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
20439907. Zuigelingenvoeding, granen type | Infants' foods, cereal type
20450105. Koekmeel: van gekochte bloem | Cake flour: from purchased flour
27520602. Posters, gelithografeerd | Posters, lithographed
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used

Werken bij De Sonville Offsetdrukkerij NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Sonville Offsetdrukkerij NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Sonville Offsetdrukkerij NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Sonville Offsetdrukkerij NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Binnenschrijnwerker (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het plaatsen van wanden, plafonds, deuren en gevelbekleding in regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

    Regio: BARCHON

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

Zoek naar antwoorden van De Sonville Offsetdrukkerij NV in sociale netwerken
Look for responds of De Sonville Offsetdrukkerij NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Sonville Offsetdrukkerij NV. Laat een reactie achter voor De Sonville Offsetdrukkerij NV. De Sonville Offsetdrukkerij NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Sonville Offsetdrukkerij NV. Leave a respond for De Sonville Offsetdrukkerij NV. De Sonville Offsetdrukkerij NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Sonville Offsetdrukkerij NV op de google maps. Adres en contacten De Sonville Offsetdrukkerij NV
Location of De Sonville Offsetdrukkerij NV on the google maps. Address and contacts of De Sonville Offsetdrukkerij NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Sonville Offsetdrukkerij NV De Sonville Offsetdrukkerij NV: Carbone T | Devos-Wulleman | E.F.C. DE LA MAILLEBOTTE | Eeckhoudt S | Vanbrussel W

Other related companies as De Sonville Offsetdrukkerij NV: Carbone T | Devos-Wulleman | E.F.C. DE LA MAILLEBOTTE | Eeckhoudt S | Vanbrussel W

De Sonville Offsetdrukkerij NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Sonville Offsetdrukkerij NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06241851806. Het bedrijf De Sonville Offsetdrukkerij NV bevindt zich op het adres: Molendreef 23; 9920; Lovendegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 115,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Printing - Offset.
De hoofdactiviteit van De Sonville Offsetdrukkerij NV is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Sonville Offsetdrukkerij NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Sonville Offsetdrukkerij NV, openstaande posities, locatie van De Sonville Offsetdrukkerij NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Sonville Offsetdrukkerij NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Sonville Offsetdrukkerij NV, company assigned to the tax number BE06241851806. The company De Sonville Offsetdrukkerij NV is located at the address: Molendreef 23; 9920; Lovendegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 115,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Printing - General. List of products are Printing - Offset.
The main activity of De Sonville Offsetdrukkerij NV is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Sonville Offsetdrukkerij NV is not available. You also can look at reviews of De Sonville Offsetdrukkerij NV, open positions, location of De Sonville Offsetdrukkerij NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Sonville Offsetdrukkerij NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Sonville Offsetdrukkerij NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Sonville Offsetdrukkerij NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Sonville Offsetdrukkerij NV, employees, financial statistics.