COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL

Contactgegevens COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Godefroid 40; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 38 03 (+32-081 22 38 03) 081 22 38 03 (+32-081 22 38 03)

Fax (fax): 081 22 38 03 (+32-081 22 38 03) 081 22 38 03 (+32-081 22 38 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL
Products information COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07260559082
Ondernemingsnummer: 9258697509
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Copies

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL
(Get full report from official database of BE for COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL
Addition kinds of activities for COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL

17110103. Reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen | Heating systems repair and maintenance
20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
25319908. Picknicktafels of bankjes, park | Picnic tables or benches, park
50230306. Venster tinten | Window shades
50879903. Gravure apparatuur en benodigdheden | Engraving equipment and supplies
51530105. Tarwe | Wheat
51819902. Bier en andere gefermenteerde moutalcoholen | Beer and other fermented malt liquors
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
62119901. Hypotheken, kopen en verkopen | Mortgages, buying and selling

Werken bij COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL. Laat een reactie achter voor COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL. COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL. Leave a respond for COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL. COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL op de google maps. Adres en contacten COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL
Location of COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL on the google maps. Address and contacts of COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL: ALFRED LECLERCQ | Molco | DRESS CONFECT | BRIGITTE PONCELET | FRAN?OIS VERDUYCKT

Other related companies as COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL: ALFRED LECLERCQ | Molco | DRESS CONFECT | BRIGITTE PONCELET | FRAN?OIS VERDUYCKT

COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07260559082. Het bedrijf COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL bevindt zich op het adres: Rue Godefroid 40; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 874,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Copies.
De hoofdactiviteit van COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL, openstaande posities, locatie van COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL op de kaart.

COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL, company assigned to the tax number BE07260559082. The company COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL is located at the address: Rue Godefroid 40; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 874,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing - General. List of products are Copies.
The main activity of COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL is not available. You also can look at reviews of COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL, open positions, location of COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPY SERVICE LE 4 FEUILLES SPRL, employees, financial statistics.