COCU & MAIRESSE SPRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • COCU & MAIRESSE SPRL
Private companiesCoal Mining • COCU & MAIRESSE SPRL

Contactgegevens COCU & MAIRESSE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COCU & MAIRESSE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COCU & MAIRESSE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Imprimerie 57; 7390; Quaregnon, België

Telefoon (phone): 065 78 30 35 (+32-065 78 30 35) 065 78 30 35 (+32-065 78 30 35)

Fax (fax): 065 79 24 44 (+32-065 79 24 44) 065 79 24 44 (+32-065 79 24 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COCU & MAIRESSE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COCU & MAIRESSE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COCU & MAIRESSE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COCU & MAIRESSE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COCU & MAIRESSE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COCU & MAIRESSE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COCU & MAIRESSE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COCU & MAIRESSE SPRL
Products information COCU & MAIRESSE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07720062255
Ondernemingsnummer: 6379455566
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Labels

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COCU & MAIRESSE SPRL
(Get full report from official database of BE for COCU & MAIRESSE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COCU & MAIRESSE SPRL
Addition kinds of activities for COCU & MAIRESSE SPRL

341299. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
20239908. Ijsmelkmix, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice milk mix, unfrozen: liquid or dry
22210407. Polyethyleen breedgeweven stoffen | Polyethylene broadwoven fabrics
34290503. Spuitpunten, brandbestrijding | Nozzles, fire fighting
34449909. Metalen specialiteiten, niet gestempeld | Sheet metal specialties, not stamped
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
84129902. Museum | Museum

Werken bij COCU & MAIRESSE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COCU & MAIRESSE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COCU & MAIRESSE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COCU & MAIRESSE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van COCU & MAIRESSE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of COCU & MAIRESSE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COCU & MAIRESSE SPRL. Laat een reactie achter voor COCU & MAIRESSE SPRL. COCU & MAIRESSE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COCU & MAIRESSE SPRL. Leave a respond for COCU & MAIRESSE SPRL. COCU & MAIRESSE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COCU & MAIRESSE SPRL op de google maps. Adres en contacten COCU & MAIRESSE SPRL
Location of COCU & MAIRESSE SPRL on the google maps. Address and contacts of COCU & MAIRESSE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come COCU & MAIRESSE SPRL COCU & MAIRESSE SPRL: Coppieters D | WALTER CLAES | GOMEVA | DOMAINE DU CENTENAIRE | CMC

Other related companies as COCU & MAIRESSE SPRL: Coppieters D | WALTER CLAES | GOMEVA | DOMAINE DU CENTENAIRE | CMC

COCU & MAIRESSE SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COCU & MAIRESSE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07720062255. Het bedrijf COCU & MAIRESSE SPRL bevindt zich op het adres: Rue de l'Imprimerie 57; 7390; Quaregnon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Labels.
De hoofdactiviteit van COCU & MAIRESSE SPRL is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COCU & MAIRESSE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COCU & MAIRESSE SPRL, openstaande posities, locatie van COCU & MAIRESSE SPRL op de kaart.

COCU & MAIRESSE SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is COCU & MAIRESSE SPRL, company assigned to the tax number BE07720062255. The company COCU & MAIRESSE SPRL is located at the address: Rue de l'Imprimerie 57; 7390; Quaregnon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing - General. List of products are Labels.
The main activity of COCU & MAIRESSE SPRL is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COCU & MAIRESSE SPRL is not available. You also can look at reviews of COCU & MAIRESSE SPRL, open positions, location of COCU & MAIRESSE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COCU & MAIRESSE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COCU & MAIRESSE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COCU & MAIRESSE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COCU & MAIRESSE SPRL, employees, financial statistics.