ACTUAL PRINT SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ACTUAL PRINT SA
Private companiesBusiness Services • ACTUAL PRINT SA

Contactgegevens ACTUAL PRINT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTUAL PRINT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTUAL PRINT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Goffart 43; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 512 42 22 (+32-02 512 42 22) 02 512 42 22 (+32-02 512 42 22)

Fax (fax): 02 512 92 13 (+32-02 512 92 13) 02 512 92 13 (+32-02 512 92 13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTUAL PRINT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTUAL PRINT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTUAL PRINT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTUAL PRINT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTUAL PRINT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTUAL PRINT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTUAL PRINT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTUAL PRINT SA
Products information ACTUAL PRINT SA

BTW identificatienummer (tax): BE09288909912
Ondernemingsnummer: 1708068847
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Printing - Offset

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTUAL PRINT SA
(Get full report from official database of BE for ACTUAL PRINT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTUAL PRINT SA
Addition kinds of activities for ACTUAL PRINT SA

3724. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
8011. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
233199. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
38240112. Tallying meters | Tallying meters
59449900. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
86610128. heiligdommen | Shrines

Werken bij ACTUAL PRINT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTUAL PRINT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTUAL PRINT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTUAL PRINT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Flexijob - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Flexijob

    Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Knokke zijn wij op zoek naar DE FLEXIJOB PARTTIME CREWMEMBER die ons team komt versterken! Samen kijken we of je 1 of meerdere dagen per week of per maand kan helpen in onze shop. A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van ACTUAL PRINT SA in sociale netwerken
Look for responds of ACTUAL PRINT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTUAL PRINT SA. Laat een reactie achter voor ACTUAL PRINT SA. ACTUAL PRINT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTUAL PRINT SA. Leave a respond for ACTUAL PRINT SA. ACTUAL PRINT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTUAL PRINT SA op de google maps. Adres en contacten ACTUAL PRINT SA
Location of ACTUAL PRINT SA on the google maps. Address and contacts of ACTUAL PRINT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTUAL PRINT SA ACTUAL PRINT SA: Schotte J | Bureau Comptable et Fiscal JP Dubois | GEORGES DE GRAUWE | GARAGE DEBEEK | GOTTA-GHL GROUPE

Other related companies as ACTUAL PRINT SA: Schotte J | Bureau Comptable et Fiscal JP Dubois | GEORGES DE GRAUWE | GARAGE DEBEEK | GOTTA-GHL GROUPE

ACTUAL PRINT SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTUAL PRINT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09288909912. Het bedrijf ACTUAL PRINT SA bevindt zich op het adres: Rue Goffart 43; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Printing - Offset.
De hoofdactiviteit van ACTUAL PRINT SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTUAL PRINT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTUAL PRINT SA, openstaande posities, locatie van ACTUAL PRINT SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTUAL PRINT SA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTUAL PRINT SA, company assigned to the tax number BE09288909912. The company ACTUAL PRINT SA is located at the address: Rue Goffart 43; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing - General. List of products are Printing - Offset.
The main activity of ACTUAL PRINT SA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTUAL PRINT SA is not available. You also can look at reviews of ACTUAL PRINT SA, open positions, location of ACTUAL PRINT SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTUAL PRINT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTUAL PRINT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTUAL PRINT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTUAL PRINT SA, employees, financial statistics.