MOMMERENCY & Zoon Etn

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • MOMMERENCY & Zoon Etn
Private companiesOil and Gas Extraction • MOMMERENCY & Zoon Etn

Contactgegevens MOMMERENCY & Zoon Etn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOMMERENCY & Zoon Etn: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOMMERENCY & Zoon Etn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Ind茅pendance 142; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 21 92 (+32-02 410 21 92) 02 410 21 92 (+32-02 410 21 92)

Fax (fax): 02 410 56 10 (+32-02 410 56 10) 02 410 56 10 (+32-02 410 56 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOMMERENCY & Zoon Etn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOMMERENCY & Zoon Etn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOMMERENCY & Zoon Etn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOMMERENCY & Zoon Etn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOMMERENCY & Zoon Etn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOMMERENCY & Zoon Etn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOMMERENCY & Zoon Etn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOMMERENCY & Zoon Etn
Products information MOMMERENCY & Zoon Etn

BTW identificatienummer (tax): BE06442626953
Ondernemingsnummer: 3850677490
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Matrices; Sheet metal work; Subcontracting - Industrial & technical; Precision engineering

Product categorie (product category): Pressing and stamping works Metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOMMERENCY & Zoon Etn
(Get full report from official database of BE for MOMMERENCY & Zoon Etn)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOMMERENCY & Zoon Etn
Addition kinds of activities for MOMMERENCY & Zoon Etn

873403. Verontreinigingstesten | Pollution testing
34699903. Condensator of condensor blikjes en kisten, gestempeld metaal | Capacitor or condenser cans and cases, stamped metal
35550000. Printing machines | Printing trades machinery
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical
39990816. Stringing kralen | Stringing beads
50650102. Telegraaf apparatuur | Telegraph equipment
50840907. Pneumatische gereedschappen en uitrusting | Pneumatic tools and equipment

Werken bij MOMMERENCY & Zoon Etn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOMMERENCY & Zoon Etn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOMMERENCY & Zoon Etn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOMMERENCY & Zoon Etn. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Lader (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • Poetshulp met dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HUISHOUDSERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio groot Sint-Truiden

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van MOMMERENCY & Zoon Etn in sociale netwerken
Look for responds of MOMMERENCY & Zoon Etn in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOMMERENCY & Zoon Etn. Laat een reactie achter voor MOMMERENCY & Zoon Etn. MOMMERENCY & Zoon Etn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOMMERENCY & Zoon Etn. Leave a respond for MOMMERENCY & Zoon Etn. MOMMERENCY & Zoon Etn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOMMERENCY & Zoon Etn op de google maps. Adres en contacten MOMMERENCY & Zoon Etn
Location of MOMMERENCY & Zoon Etn on the google maps. Address and contacts of MOMMERENCY & Zoon Etn

Andere gerelateerde bedrijven als come MOMMERENCY & Zoon Etn MOMMERENCY & Zoon Etn: E C S | H.I. Tech Systems | Mellema E | DUBOIS & LEULIER | FE. DEMANGEL

Other related companies as MOMMERENCY & Zoon Etn: E C S | H.I. Tech Systems | Mellema E | DUBOIS & LEULIER | FE. DEMANGEL

MOMMERENCY & Zoon Etn is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOMMERENCY & Zoon Etn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06442626953. Het bedrijf MOMMERENCY & Zoon Etn bevindt zich op het adres: Rue de l'Ind茅pendance 142; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 651,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pressing and stamping works Metal. Lijst met producten zijn Matrices; Sheet metal work; Subcontracting - Industrial & technical; Precision engineering.
De hoofdactiviteit van MOMMERENCY & Zoon Etn is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOMMERENCY & Zoon Etn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOMMERENCY & Zoon Etn, openstaande posities, locatie van MOMMERENCY & Zoon Etn op de kaart.

MOMMERENCY & Zoon Etn is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOMMERENCY & Zoon Etn, company assigned to the tax number BE06442626953. The company MOMMERENCY & Zoon Etn is located at the address: Rue de l'Ind茅pendance 142; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 651,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pressing and stamping works Metal. List of products are Matrices; Sheet metal work; Subcontracting - Industrial & technical; Precision engineering.
The main activity of MOMMERENCY & Zoon Etn is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MOMMERENCY & Zoon Etn is not available. You also can look at reviews of MOMMERENCY & Zoon Etn, open positions, location of MOMMERENCY & Zoon Etn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOMMERENCY & Zoon Etn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOMMERENCY & Zoon Etn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOMMERENCY & Zoon Etn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOMMERENCY & Zoon Etn, employees, financial statistics.