Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc

Particuliere bedrijvenBouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers • Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc
Private companiesBuilding Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers • Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc

Contactgegevens Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ch锚ne Jamart 237; 4480; Engis (Hermalle-sous-Huy), België

Telefoon (phone): 085 31 14 15 (+32-085 31 14 15) 085 31 14 15 (+32-085 31 14 15)

Fax (fax): 085 31 50 61 (+32-085 31 50 61) 085 31 50 61 (+32-085 31 50 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc
Products information Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc

BTW identificatienummer (tax): BE03774871826
Ondernemingsnummer: 9258972167
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Machinery builders

Product categorie (product category): Precision engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc
(Get full report from official database of BE for Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc
Addition kinds of activities for Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc

252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
16239902. Manhole constructie | Manhole construction
25429904. Schappen, kantoor en winkel, behalve hout | Shelving, office and store, except wood
27590903. Tickets: drukwerk, NSK | Tickets: printing, nsk
32720318. Terrazzo producten, prefab, nec | Terrazzo products, precast, nec
36439903. Lightning arrestors en spoelen | Lightning arrestors and coils
79410103. Voetbalclub | Football club
79991002. Luchtvertoningen | Air shows

Werken bij Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

Zoek naar antwoorden van Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc in sociale netwerken
Look for responds of Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc. Laat een reactie achter voor Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc. Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc. Leave a respond for Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc. Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc op de google maps. Adres en contacten Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc
Location of Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc on the google maps. Address and contacts of Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc: SPRL LE DONJON | Pede & Fils | GILBERT SPORT | VANDENBROUCKE METALEN NV | SCMERSAL BELGIUM

Other related companies as Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc: SPRL LE DONJON | Pede & Fils | GILBERT SPORT | VANDENBROUCKE METALEN NV | SCMERSAL BELGIUM

Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03774871826. Het bedrijf Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc bevindt zich op het adres: Ch锚ne Jamart 237; 4480; Engis (Hermalle-sous-Huy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Precision engineering. Lijst met producten zijn Machinery builders.
De hoofdactiviteit van Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc, openstaande posities, locatie van Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc op de kaart.

Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc, company assigned to the tax number BE03774871826. The company Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc is located at the address: Ch锚ne Jamart 237; 4480; Engis (Hermalle-sous-Huy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Precision engineering. List of products are Machinery builders.
The main activity of Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc is not available. You also can look at reviews of Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc, open positions, location of Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier de Construction M茅canique Camille Tintin sc, employees, financial statistics.