Prisma's & Parels BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Prisma's & Parels BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Prisma's & Parels BVBA

Contactgegevens Prisma's & Parels BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prisma's & Parels BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prisma's & Parels BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogpoort 24; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 14 11 (+32-09 233 14 11) 09 233 14 11 (+32-09 233 14 11)

Fax (fax): +32 (55) 924-88-89 +32 (55) 924-88-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prisma's & Parels BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prisma's & Parels BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prisma's & Parels BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prisma's & Parels BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prisma's & Parels BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prisma's & Parels BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prisma's & Parels BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prisma's & Parels BVBA
Products information Prisma's & Parels BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03349426269
Ondernemingsnummer: 3484283447
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Pearls

Product categorie (product category): Precious stones and minerals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prisma's & Parels BVBA
(Get full report from official database of BE for Prisma's & Parels BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prisma's & Parels BVBA
Addition kinds of activities for Prisma's & Parels BVBA

208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
17619902. Plafonds, metaal: montage en reparatie | Ceilings, metal: erection and repair
30690600. Reclaimed rubberen en speciale rubberen verbindingen | Reclaimed rubber and specialty rubber compounds
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
51530103. Haver | Oats
72910000. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services

Werken bij Prisma's & Parels BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prisma's & Parels BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prisma's & Parels BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prisma's & Parels BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Prisma's & Parels BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Prisma's & Parels BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prisma's & Parels BVBA. Laat een reactie achter voor Prisma's & Parels BVBA. Prisma's & Parels BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prisma's & Parels BVBA. Leave a respond for Prisma's & Parels BVBA. Prisma's & Parels BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prisma's & Parels BVBA op de google maps. Adres en contacten Prisma's & Parels BVBA
Location of Prisma's & Parels BVBA on the google maps. Address and contacts of Prisma's & Parels BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Prisma's & Parels BVBA Prisma's & Parels BVBA: Vandermeulen Georges | IMBERTY BELGIUM | COURS DE PROMOTION SOC. | CHARLES CHARLIER | SANOFI SANT? ANIMALE BNL

Other related companies as Prisma's & Parels BVBA: Vandermeulen Georges | IMBERTY BELGIUM | COURS DE PROMOTION SOC. | CHARLES CHARLIER | SANOFI SANT? ANIMALE BNL

Prisma's & Parels BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Prisma's & Parels BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349426269. Het bedrijf Prisma's & Parels BVBA bevindt zich op het adres: Hoogpoort 24; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Precious stones and minerals. Lijst met producten zijn Pearls.
De hoofdactiviteit van Prisma's & Parels BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prisma's & Parels BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prisma's & Parels BVBA, openstaande posities, locatie van Prisma's & Parels BVBA op de kaart.

Prisma's & Parels BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Prisma's & Parels BVBA, company assigned to the tax number BE03349426269. The company Prisma's & Parels BVBA is located at the address: Hoogpoort 24; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Precious stones and minerals. List of products are Pearls.
The main activity of Prisma's & Parels BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Prisma's & Parels BVBA is not available. You also can look at reviews of Prisma's & Parels BVBA, open positions, location of Prisma's & Parels BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prisma's & Parels BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prisma's & Parels BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prisma's & Parels BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prisma's & Parels BVBA, employees, financial statistics.