GOUDEN RAM (DE)

Contactgegevens GOUDEN RAM (DE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOUDEN RAM (DE): address, phone, fax, email, website, opening hours

GOUDEN RAM (DE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Suikerrui 22; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 29 67 (+32-03 233 29 67) 03 233 29 67 (+32-03 233 29 67)

Fax (fax): 03 226 18 09 (+32-03 226 18 09) 03 226 18 09 (+32-03 226 18 09)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOUDEN RAM (DE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOUDEN RAM (DE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOUDEN RAM (DE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOUDEN RAM (DE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOUDEN RAM (DE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOUDEN RAM (DE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOUDEN RAM (DE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOUDEN RAM (DE)
Products information GOUDEN RAM (DE)

BTW identificatienummer (tax): BE01555633544
Ondernemingsnummer: 6740905761
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Jewellers - Retail

Product categorie (product category): Precious stones and minerals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOUDEN RAM (DE)
(Get full report from official database of BE for GOUDEN RAM (DE))

Aanvulling soorten activiteiten voor GOUDEN RAM (DE)
Addition kinds of activities for GOUDEN RAM (DE)

20130106. Roast beef, uit gekocht vlees | Roast beef, from purchased meat
22111206. Chintz, katoen | Chintz, cotton
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
34499901. Gordijnmuur, metaal | Curtain wall, metal
45220103. Bezienswaardigheden vliegtuig service | Sightseeing airplane service
79991501. Luchtspoor of skilift, amusement of schilderachtig | Aerial tramway or ski lift, amusement or scenic

Werken bij GOUDEN RAM (DE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOUDEN RAM (DE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOUDEN RAM (DE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOUDEN RAM (DE). Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

Zoek naar antwoorden van GOUDEN RAM (DE) in sociale netwerken
Look for responds of GOUDEN RAM (DE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOUDEN RAM (DE). Laat een reactie achter voor GOUDEN RAM (DE). GOUDEN RAM (DE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOUDEN RAM (DE). Leave a respond for GOUDEN RAM (DE). GOUDEN RAM (DE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOUDEN RAM (DE) op de google maps. Adres en contacten GOUDEN RAM (DE)
Location of GOUDEN RAM (DE) on the google maps. Address and contacts of GOUDEN RAM (DE)

Andere gerelateerde bedrijven als come GOUDEN RAM (DE) GOUDEN RAM (DE): Catalano C | RESTAURANT AGNES | NEW BEST | HERMANNS Vincent | MUTUALIT? CHR?TIENNE

Other related companies as GOUDEN RAM (DE): Catalano C | RESTAURANT AGNES | NEW BEST | HERMANNS Vincent | MUTUALIT? CHR?TIENNE

GOUDEN RAM (DE) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOUDEN RAM (DE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01555633544. Het bedrijf GOUDEN RAM (DE) bevindt zich op het adres: Suikerrui 22; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Precious stones and minerals. Lijst met producten zijn Jewellers - Retail.
De hoofdactiviteit van GOUDEN RAM (DE) is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOUDEN RAM (DE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOUDEN RAM (DE), openstaande posities, locatie van GOUDEN RAM (DE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

GOUDEN RAM (DE) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOUDEN RAM (DE), company assigned to the tax number BE01555633544. The company GOUDEN RAM (DE) is located at the address: Suikerrui 22; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Precious stones and minerals. List of products are Jewellers - Retail.
The main activity of GOUDEN RAM (DE) is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GOUDEN RAM (DE) is not available. You also can look at reviews of GOUDEN RAM (DE), open positions, location of GOUDEN RAM (DE) on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOUDEN RAM (DE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOUDEN RAM (DE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOUDEN RAM (DE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOUDEN RAM (DE), employees, financial statistics.