Van Lancker B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Van Lancker B.V.B.A.
Private companiesMotion Pictures • Van Lancker B.V.B.A.

Contactgegevens Van Lancker B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Lancker B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Lancker B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wontergemstraat 35 8720 Dentergem, België

Telefoon (phone): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

Fax (fax): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Lancker B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Lancker B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Lancker B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Lancker B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Lancker B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Lancker B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Lancker B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Lancker B.V.B.A.
Products information Van Lancker B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05561248779
Ondernemingsnummer: 9120544433
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 174,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Poultry farming

Product categorie (product category): Poultry Farming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Lancker B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Van Lancker B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Lancker B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Van Lancker B.V.B.A.

254299. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
874399. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
951104. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government
22110102. Bed tikjes, katoen | Bed tickings, cotton
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
26790506. Nieuwigheden, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Novelties, paper: made from purchased material
50870305. Stofzuigersystemen | Vacuum cleaning systems
51990403. Katoenen garens | Cotton yarns

Werken bij Van Lancker B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Lancker B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Lancker B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Lancker B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van Van Lancker B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Van Lancker B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Lancker B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Van Lancker B.V.B.A.. Van Lancker B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Lancker B.V.B.A.. Leave a respond for Van Lancker B.V.B.A.. Van Lancker B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Lancker B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Van Lancker B.V.B.A.
Location of Van Lancker B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Van Lancker B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Lancker B.V.B.A. Van Lancker B.V.B.A.: RESTAURANT DE EGGE | Style Auto | PAUL HOVE | SUNSET | WOUTER VAN DE VIJVER

Other related companies as Van Lancker B.V.B.A.: RESTAURANT DE EGGE | Style Auto | PAUL HOVE | SUNSET | WOUTER VAN DE VIJVER

Van Lancker B.V.B.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Lancker B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05561248779. Het bedrijf Van Lancker B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Wontergemstraat 35 8720 Dentergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 174,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Poultry Farming. Lijst met producten zijn Poultry farming.
De hoofdactiviteit van Van Lancker B.V.B.A. is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Lancker B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Lancker B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Van Lancker B.V.B.A. op de kaart.

Van Lancker B.V.B.A. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Lancker B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05561248779. The company Van Lancker B.V.B.A. is located at the address: Wontergemstraat 35 8720 Dentergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 174,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Poultry Farming. List of products are Poultry farming.
The main activity of Van Lancker B.V.B.A. is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Lancker B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Van Lancker B.V.B.A., open positions, location of Van Lancker B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Lancker B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Lancker B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Lancker B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Lancker B.V.B.A., employees, financial statistics.