Verhaest R

Contactgegevens Verhaest R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhaest R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhaest R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leenmolenstraat 9; 8750; Wingene, België

Telefoon (phone): 051 65 50 15 (+32-051 65 50 15) 051 65 50 15 (+32-051 65 50 15)

Fax (fax): +32 (64) 806-87-34 +32 (64) 806-87-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhaest R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhaest R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhaest R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhaest R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhaest R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhaest R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhaest R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhaest R
Products information Verhaest R

BTW identificatienummer (tax): BE09533630371
Ondernemingsnummer: 6807647705
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Verhaest R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and rabbit slaughterhouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhaest R
(Get full report from official database of BE for Verhaest R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhaest R
Addition kinds of activities for Verhaest R

346203. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
514199. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
782999. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec
20130100. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
20150200. Eend slachten en verwerking | Duck slaughtering and processing
24990601. Heersers en regels, hout | Rulers and rules, wood
39529901. Krijt: timmerlieden, bord, markering, kleermakers ', enz. | Chalk: carpenters', blackboard, marking, tailors', etc.

Werken bij Verhaest R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhaest R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhaest R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhaest R. Looking for open vacancies in other companies

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET PREPAREEKE

    Type: Studentenjob

    In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Aarschot- Diest (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van Verhaest R in sociale netwerken
Look for responds of Verhaest R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhaest R. Laat een reactie achter voor Verhaest R. Verhaest R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhaest R. Leave a respond for Verhaest R. Verhaest R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhaest R op de google maps. Adres en contacten Verhaest R
Location of Verhaest R on the google maps. Address and contacts of Verhaest R

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhaest R Verhaest R: Corman & Fils SC | SHELL | ALE OUPEYE | ANNE-LOU | MARCEL VANOVERSCHELDE

Other related companies as Verhaest R: Corman & Fils SC | SHELL | ALE OUPEYE | ANNE-LOU | MARCEL VANOVERSCHELDE

Verhaest R is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhaest R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09533630371. Het bedrijf Verhaest R bevindt zich op het adres: Leenmolenstraat 9; 8750; Wingene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Poultry and rabbit slaughterhouses. Producten gemaakt in Verhaest R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhaest R is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhaest R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhaest R, openstaande posities, locatie van Verhaest R op de kaart.

Verhaest R is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verhaest R, company assigned to the tax number BE09533630371. The company Verhaest R is located at the address: Leenmolenstraat 9; 8750; Wingene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Poultry and rabbit slaughterhouses. Products created in Verhaest R were not found.
The main activity of Verhaest R is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhaest R is not available. You also can look at reviews of Verhaest R, open positions, location of Verhaest R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhaest R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhaest R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhaest R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhaest R, employees, financial statistics.