Cooreman P

Contactgegevens Cooreman P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cooreman P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cooreman P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wissenstraat 7; 9200; Dendermonde (Baasrode), België

Telefoon (phone): 052 21 89 97 (+32-052 21 89 97) 052 21 89 97 (+32-052 21 89 97)

Fax (fax): 052 21 89 92 (+32-052 21 89 92) 052 21 89 92 (+32-052 21 89 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cooreman P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cooreman P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cooreman P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cooreman P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cooreman P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cooreman P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cooreman P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cooreman P
Products information Cooreman P

BTW identificatienummer (tax): BE05462371826
Ondernemingsnummer: 8696472167
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Cooreman P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and rabbit slaughterhouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cooreman P
(Get full report from official database of BE for Cooreman P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cooreman P
Addition kinds of activities for Cooreman P

20150605. Pluimvee, verwerkt: bevroren | Poultry, processed: frozen
30691003. Grips of handgrepen, rubber | Grips or handles, rubber
31310302. Shanks, schoen | Shanks, shoe
56119905. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
59990908. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts
63219903. Schadeloosstelling plannen ziektekostenverzekering, behalve medische dienstverlening | Indemnity plans health insurance, except medical service

Werken bij Cooreman P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cooreman P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cooreman P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cooreman P. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Commercieel medewerker binnendienst NL FR (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een jong en dynamisch groeiend bedrijf in Schoten actief in de voeding zijn we op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. je zal instaan voor het onthaal van bezoekers je staat in voor de dispatching van binnenkomende telefoons je staat in voor de interne administratieve ondersteuning van het marketing- en verkoopsteam ook het inrichten en beheren van de commerciële ruimten behoort tot jouw takenpakket

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Cooreman P in sociale netwerken
Look for responds of Cooreman P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cooreman P. Laat een reactie achter voor Cooreman P. Cooreman P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cooreman P. Leave a respond for Cooreman P. Cooreman P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cooreman P op de google maps. Adres en contacten Cooreman P
Location of Cooreman P on the google maps. Address and contacts of Cooreman P

Andere gerelateerde bedrijven als come Cooreman P Cooreman P: ASLK-CGER Bank | Look | Coiffure Leloup | ETS. COURARD | Alternatives Familiales

Other related companies as Cooreman P: ASLK-CGER Bank | Look | Coiffure Leloup | ETS. COURARD | Alternatives Familiales

Cooreman P is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cooreman P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05462371826. Het bedrijf Cooreman P bevindt zich op het adres: Wissenstraat 7; 9200; Dendermonde (Baasrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Poultry and rabbit slaughterhouses. Producten gemaakt in Cooreman P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cooreman P is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cooreman P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cooreman P, openstaande posities, locatie van Cooreman P op de kaart.

Cooreman P is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cooreman P, company assigned to the tax number BE05462371826. The company Cooreman P is located at the address: Wissenstraat 7; 9200; Dendermonde (Baasrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Poultry and rabbit slaughterhouses. Products created in Cooreman P were not found.
The main activity of Cooreman P is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cooreman P is not available. You also can look at reviews of Cooreman P, open positions, location of Cooreman P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cooreman P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cooreman P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cooreman P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cooreman P, employees, financial statistics.