'T KIPPENHOF

Contactgegevens 'T KIPPENHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KIPPENHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KIPPENHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwartschaapstraat 44; 1755; Gooik, België

Telefoon (phone): 054 56 73 27 (+32-054 56 73 27) 054 56 73 27 (+32-054 56 73 27)

Fax (fax): 054 56 73 27 (+32-054 56 73 27) 054 56 73 27 (+32-054 56 73 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KIPPENHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KIPPENHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KIPPENHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KIPPENHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KIPPENHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KIPPENHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KIPPENHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KIPPENHOF
Products information 'T KIPPENHOF

BTW identificatienummer (tax): BE03815795898
Ondernemingsnummer: 9384490966
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in 'T KIPPENHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and rabbit slaughterhouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KIPPENHOF
(Get full report from official database of BE for 'T KIPPENHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KIPPENHOF
Addition kinds of activities for 'T KIPPENHOF

349201. Vloeistofkrachtkleppen voor vliegtuigen | Fluid power valves for aircraft
354602. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
28340502. Belladonna farmaceutische preparaten | Belladonna pharmaceutical preparations
35850501. Apparatuur voor bieruitgifte | Beer dispensing equipment
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper

Werken bij 'T KIPPENHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KIPPENHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KIPPENHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KIPPENHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Input bediende (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - inputten van gegevens - telefonisch klantencontact

  • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van 'T KIPPENHOF in sociale netwerken
Look for responds of 'T KIPPENHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KIPPENHOF. Laat een reactie achter voor 'T KIPPENHOF. 'T KIPPENHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KIPPENHOF. Leave a respond for 'T KIPPENHOF. 'T KIPPENHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KIPPENHOF op de google maps. Adres en contacten 'T KIPPENHOF
Location of 'T KIPPENHOF on the google maps. Address and contacts of 'T KIPPENHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KIPPENHOF 'T KIPPENHOF: MICHEL WIECZERNIAK | Amel Plumier scrl SCRL | VOLCKE AEROSOL COMPANY NV | NOORDZEEAQUARIUM | PANOS

Other related companies as 'T KIPPENHOF: MICHEL WIECZERNIAK | Amel Plumier scrl SCRL | VOLCKE AEROSOL COMPANY NV | NOORDZEEAQUARIUM | PANOS

'T KIPPENHOF is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KIPPENHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03815795898. Het bedrijf 'T KIPPENHOF bevindt zich op het adres: Zwartschaapstraat 44; 1755; Gooik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Poultry and rabbit slaughterhouses. Producten gemaakt in 'T KIPPENHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T KIPPENHOF is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KIPPENHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KIPPENHOF, openstaande posities, locatie van 'T KIPPENHOF op de kaart.

'T KIPPENHOF is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KIPPENHOF, company assigned to the tax number BE03815795898. The company 'T KIPPENHOF is located at the address: Zwartschaapstraat 44; 1755; Gooik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Poultry and rabbit slaughterhouses. Products created in 'T KIPPENHOF were not found.
The main activity of 'T KIPPENHOF is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KIPPENHOF is not available. You also can look at reviews of 'T KIPPENHOF, open positions, location of 'T KIPPENHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KIPPENHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KIPPENHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KIPPENHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KIPPENHOF, employees, financial statistics.