Braeckmans D (Struisvogelboerderij)

Contactgegevens Braeckmans D (Struisvogelboerderij): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Braeckmans D (Struisvogelboerderij): address, phone, fax, email, website, opening hours

Braeckmans D (Struisvogelboerderij)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beekboshoek 192; 2550; Kontich (Waarloos), België

Telefoon (phone): 015 31 79 02 (+32-015 31 79 02) 015 31 79 02 (+32-015 31 79 02)

Fax (fax): 015 31 79 02 (+32-015 31 79 02) 015 31 79 02 (+32-015 31 79 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Braeckmans D (Struisvogelboerderij): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Braeckmans D (Struisvogelboerderij)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Braeckmans D (Struisvogelboerderij)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Braeckmans D (Struisvogelboerderij), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Braeckmans D (Struisvogelboerderij). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Braeckmans D (Struisvogelboerderij), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Braeckmans D (Struisvogelboerderij). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Braeckmans D (Struisvogelboerderij)
Products information Braeckmans D (Struisvogelboerderij)

BTW identificatienummer (tax): BE04321716308
Ondernemingsnummer: 4654327392
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Braeckmans D (Struisvogelboerderij) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and rabbit farms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Braeckmans D (Struisvogelboerderij)
(Get full report from official database of BE for Braeckmans D (Struisvogelboerderij))

Aanvulling soorten activiteiten voor Braeckmans D (Struisvogelboerderij)
Addition kinds of activities for Braeckmans D (Struisvogelboerderij)

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
202601. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
28190702. Wolframcarbide poeder, behalve schurende of metallurgische | Tungsten carbide powder, except abrasive or metallurgical
32910102. Sponzen, schuren: metallic | Sponges, scouring: metallic
34420101. Casements, aluminium | Casements, aluminum
35310502. Afwerkers en verspreiders (bouwmachines) | Finishers and spreaders (construction equipment)
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines

Werken bij Braeckmans D (Struisvogelboerderij): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Braeckmans D (Struisvogelboerderij): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Braeckmans D (Struisvogelboerderij). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Braeckmans D (Struisvogelboerderij). Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van Braeckmans D (Struisvogelboerderij) in sociale netwerken
Look for responds of Braeckmans D (Struisvogelboerderij) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Braeckmans D (Struisvogelboerderij). Laat een reactie achter voor Braeckmans D (Struisvogelboerderij). Braeckmans D (Struisvogelboerderij) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Braeckmans D (Struisvogelboerderij). Leave a respond for Braeckmans D (Struisvogelboerderij). Braeckmans D (Struisvogelboerderij) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Braeckmans D (Struisvogelboerderij) op de google maps. Adres en contacten Braeckmans D (Struisvogelboerderij)
Location of Braeckmans D (Struisvogelboerderij) on the google maps. Address and contacts of Braeckmans D (Struisvogelboerderij)

Andere gerelateerde bedrijven als come Braeckmans D (Struisvogelboerderij) Braeckmans D (Struisvogelboerderij): YVES CLUDTS | SERVICE CENTER | DIETVORST BINNENHUISDEC. | FE. LEMAHIEU | COIFFURE WILS

Other related companies as Braeckmans D (Struisvogelboerderij): YVES CLUDTS | SERVICE CENTER | DIETVORST BINNENHUISDEC. | FE. LEMAHIEU | COIFFURE WILS

Braeckmans D (Struisvogelboerderij) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Braeckmans D (Struisvogelboerderij), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04321716308. Het bedrijf Braeckmans D (Struisvogelboerderij) bevindt zich op het adres: Beekboshoek 192; 2550; Kontich (Waarloos). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Poultry and rabbit farms. Producten gemaakt in Braeckmans D (Struisvogelboerderij) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Braeckmans D (Struisvogelboerderij) is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Braeckmans D (Struisvogelboerderij) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Braeckmans D (Struisvogelboerderij), openstaande posities, locatie van Braeckmans D (Struisvogelboerderij) op de kaart.

Braeckmans D (Struisvogelboerderij) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Braeckmans D (Struisvogelboerderij), company assigned to the tax number BE04321716308. The company Braeckmans D (Struisvogelboerderij) is located at the address: Beekboshoek 192; 2550; Kontich (Waarloos). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Poultry and rabbit farms. Products created in Braeckmans D (Struisvogelboerderij) were not found.
The main activity of Braeckmans D (Struisvogelboerderij) is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Braeckmans D (Struisvogelboerderij) is not available. You also can look at reviews of Braeckmans D (Struisvogelboerderij), open positions, location of Braeckmans D (Struisvogelboerderij) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Braeckmans D (Struisvogelboerderij), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Braeckmans D (Struisvogelboerderij), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Braeckmans D (Struisvogelboerderij), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Braeckmans D (Struisvogelboerderij), employees, financial statistics.