Witte Brug (De)

Contactgegevens Witte Brug (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Witte Brug (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Witte Brug (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartstraat 86; 8470; Gistel, België

Telefoon (phone): 059 27 82 29 (+32-059 27 82 29) 059 27 82 29 (+32-059 27 82 29)

Fax (fax): +32 (67) 589-83-38 +32 (67) 589-83-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Witte Brug (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Witte Brug (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Witte Brug (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Witte Brug (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Witte Brug (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Witte Brug (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Witte Brug (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Witte Brug (De)
Products information Witte Brug (De)

BTW identificatienummer (tax): BE01336730957
Ondernemingsnummer: 9452056884
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Witte Brug (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and game - Retail and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Witte Brug (De)
(Get full report from official database of BE for Witte Brug (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Witte Brug (De)
Addition kinds of activities for Witte Brug (De)

367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
22580301. Mosquito netting, warp breien | Mosquito netting, warp knit
28690602. Aceton, synthetisch | Acetone, synthetic
32319906. Kijk kristallen, glas | Watch crystals, glass
35599903. Brick making machines | Brick making machinery
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
51439901. Boter | Butter

Werken bij Witte Brug (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Witte Brug (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Witte Brug (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Witte Brug (De). Looking for open vacancies in other companies

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

Zoek naar antwoorden van Witte Brug (De) in sociale netwerken
Look for responds of Witte Brug (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Witte Brug (De). Laat een reactie achter voor Witte Brug (De). Witte Brug (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Witte Brug (De). Leave a respond for Witte Brug (De). Witte Brug (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Witte Brug (De) op de google maps. Adres en contacten Witte Brug (De)
Location of Witte Brug (De) on the google maps. Address and contacts of Witte Brug (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Witte Brug (De) Witte Brug (De): FLKARIBOE CVBA | Vanlee D | Javado BVBA | FA. VAN DEN BLIEK & ZN | CHENIL VOM KASTEL JACK

Other related companies as Witte Brug (De): FLKARIBOE CVBA | Vanlee D | Javado BVBA | FA. VAN DEN BLIEK & ZN | CHENIL VOM KASTEL JACK

Witte Brug (De) is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Witte Brug (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336730957. Het bedrijf Witte Brug (De) bevindt zich op het adres: Vaartstraat 86; 8470; Gistel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 322,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Poultry and game - Retail and Whol.. Producten gemaakt in Witte Brug (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Witte Brug (De) is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Witte Brug (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Witte Brug (De), openstaande posities, locatie van Witte Brug (De) op de kaart.

Witte Brug (De) is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Witte Brug (De), company assigned to the tax number BE01336730957. The company Witte Brug (De) is located at the address: Vaartstraat 86; 8470; Gistel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 322,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Poultry and game - Retail and Whol.. Products created in Witte Brug (De) were not found.
The main activity of Witte Brug (De) is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Witte Brug (De) is not available. You also can look at reviews of Witte Brug (De), open positions, location of Witte Brug (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Witte Brug (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Witte Brug (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Witte Brug (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Witte Brug (De), employees, financial statistics.