MARC BOECKX

Contactgegevens MARC BOECKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC BOECKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC BOECKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GASTHUISHEIDE 70; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14583882 (+32-14583882) 14583882 (+32-14583882)

Fax (fax): +32 (3) 796-36-63 +32 (3) 796-36-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC BOECKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC BOECKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC BOECKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC BOECKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC BOECKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC BOECKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC BOECKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC BOECKX
Products information MARC BOECKX

BTW identificatienummer (tax): BE08672576904
Ondernemingsnummer: 3864685058
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MARC BOECKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC BOECKX
(Get full report from official database of BE for MARC BOECKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC BOECKX
Addition kinds of activities for MARC BOECKX

325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
384199. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
20999916. Sorghum, inclusief custom raffinage | Sorghum, including custom refining
28690501. Aroma's of aroma's, synthetisch | Flavors or flavoring materials, synthetic
59630207. Snacks, directe verkoop | Snacks, direct sales
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij MARC BOECKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC BOECKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC BOECKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC BOECKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Chauffeur CE - dagritten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Een transportbedrijf in Menen zoekt een vrachtwagenchauffeur CE voor dagritten in België, Nederland en Frankrijk. Je vervoert allerhande palletgoederen per vrachtwagen met zeil. Na een geslaagde interim-periode krijg je je vast contract aangeboden. Uiteraard kun je de nodige documenten voorleggen. Verder zijn klantvriendelijkheid en stiptheid belangrijke vereisten. Een onmiddellijke opstart is mogelijk.

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van MARC BOECKX in sociale netwerken
Look for responds of MARC BOECKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC BOECKX. Laat een reactie achter voor MARC BOECKX. MARC BOECKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC BOECKX. Leave a respond for MARC BOECKX. MARC BOECKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC BOECKX op de google maps. Adres en contacten MARC BOECKX
Location of MARC BOECKX on the google maps. Address and contacts of MARC BOECKX

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC BOECKX MARC BOECKX: Neerland ('t) | BIGMAT | EBENISTA | Di | WABO-WANDELCLUB

Other related companies as MARC BOECKX: Neerland ('t) | BIGMAT | EBENISTA | Di | WABO-WANDELCLUB

MARC BOECKX is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC BOECKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08672576904. Het bedrijf MARC BOECKX bevindt zich op het adres: GASTHUISHEIDE 70; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in MARC BOECKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC BOECKX is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC BOECKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC BOECKX, openstaande posities, locatie van MARC BOECKX op de kaart.

MARC BOECKX is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC BOECKX, company assigned to the tax number BE08672576904. The company MARC BOECKX is located at the address: GASTHUISHEIDE 70; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in MARC BOECKX were not found.
The main activity of MARC BOECKX is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC BOECKX is not available. You also can look at reviews of MARC BOECKX, open positions, location of MARC BOECKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC BOECKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC BOECKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC BOECKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC BOECKX, employees, financial statistics.