BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL

Particuliere bedrijvencommunicatie • BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL
Private companiesCommunications • BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL

Contactgegevens BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSKANT 135; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 014 88 30 46 (+32-014 88 30 46) 014 88 30 46 (+32-014 88 30 46)

Fax (fax): 014 88 30 56 (+32-014 88 30 56) 014 88 30 56 (+32-014 88 30 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL
Products information BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE05094329833
Ondernemingsnummer: 6117980957
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Poultry and game - Retail and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL
(Get full report from official database of BE for BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL
Addition kinds of activities for BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL

28359907. In vitro diagnostiek | In vitro diagnostics
28650105. azobenzeen | Azobenzene
36439903. Lightning arrestors en spoelen | Lightning arrestors and coils
47899901. Pipeline terminal faciliteiten, onafhankelijk bestuurd | Pipeline terminal facilities, independently operated
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts
72319900. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
79991503. Plezier Rit | Amusement ride

Werken bij BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • Elektromecanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL. Laat een reactie achter voor BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL. BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL. Leave a respond for BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL. BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL op de google maps. Adres en contacten BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL
Location of BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL on the google maps. Address and contacts of BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL: MANNESMANN-CARNOY | Broeckx Walter | Craeysmeersch F | SOPHIE HABETS | Moons

Other related companies as BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL: MANNESMANN-CARNOY | Broeckx Walter | Craeysmeersch F | SOPHIE HABETS | Moons

BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05094329833. Het bedrijf BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL bevindt zich op het adres: BOSKANT 135; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 494,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Poultry and game - Retail and Whol.. Producten gemaakt in BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL, openstaande posities, locatie van BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL op de kaart.

BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL, company assigned to the tax number BE05094329833. The company BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL is located at the address: BOSKANT 135; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 494,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Poultry and game - Retail and Whol.. Products created in BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL were not found.
The main activity of BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL is not available. You also can look at reviews of BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL, open positions, location of BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIJNENS KIP- PLUIMVEEHANDEL, employees, financial statistics.