SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL
Private companiesMiscellaneous Retail • SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL

Contactgegevens SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bo?lhe 32; 4250; Geer, België

Telefoon (phone): 019 58 85 68; 0476 58 22 87 (+32-019 58 85 68; 0476 58 22 87) 019 58 85 68; 0476 58 22 87 (+32-019 58 85 68; 0476 58 22 87)

Fax (fax): 019 58 89 79 (+32-019 58 89 79) 019 58 89 79 (+32-019 58 89 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL
Products information SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE01625396728
Ondernemingsnummer: 7740112304
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Potatoes - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL
(Get full report from official database of BE for SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL
Addition kinds of activities for SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL

225305. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
243500. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
391501. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
35850507. Soda fonteinen, onderdelen en accessoires | Soda fountains, parts, and accessories
36459907. Tafellampen | Table lamps
36740108. Tunneldiodes | Tunnel diodes
37280307. Wielen, vliegtuigen | Wheels, aircraft
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices
55719906. motorfietsen | Motorcycles
96119900. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec

Werken bij SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Productiearbeider (voltijds) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De productiearbeiders bij Didak Injection komen in een aangenaam team terecht en worden een zo gevarieerd mogelijk takenpakket aangeboden. Zo sta je in voor de onderstaande taken: Kwaliteitscontrole: controle van de producten op kleur en vorm Afwerken van de producten: braam wegsnijden, gewichten plaatsen, stapelen van goederen en controle van de aantallen Daarnaast werk je in een 2-ploegensysteem en word je ingeschakeld met dagcontracten. Bij positivie evaluatie kan dit snel uitmonden in een weekcontract.

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL in sociale netwerken
Look for responds of SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL. Laat een reactie achter voor SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL. SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL. Leave a respond for SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL. SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL op de google maps. Adres en contacten SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL
Location of SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL on the google maps. Address and contacts of SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL: O. PAUL | Lemaire Christophe | MAURICE DOBBELAERE | CARROSSERIE DUCAT | CORPS DE POMPIERS

Other related companies as SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL: O. PAUL | Lemaire Christophe | MAURICE DOBBELAERE | CARROSSERIE DUCAT | CORPS DE POMPIERS

SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01625396728. Het bedrijf SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL bevindt zich op het adres: Rue de Bo?lhe 32; 4250; Geer. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Potatoes - Whol.. Producten gemaakt in SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL, openstaande posities, locatie van SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL op de kaart.

SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL, company assigned to the tax number BE01625396728. The company SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL is located at the address: Rue de Bo?lhe 32; 4250; Geer. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Potatoes - Whol.. Products created in SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL were not found.
The main activity of SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL is not available. You also can look at reviews of SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL, open positions, location of SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIETE DU TERROIR DE GEER SCRL, employees, financial statistics.