Maertens A

Contactgegevens Maertens A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maertens A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maertens A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fonteny 2; 1476; Genappe (Houtain-le-Val), België

Telefoon (phone): 067 77 35 84 (+32-067 77 35 84) 067 77 35 84 (+32-067 77 35 84)

Fax (fax): +32 (71) 619-63-26 +32 (71) 619-63-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maertens A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maertens A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maertens A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maertens A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maertens A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maertens A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maertens A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maertens A
Products information Maertens A

BTW identificatienummer (tax): BE01171112060
Ondernemingsnummer: 1091735839
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Maertens A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Potatoes - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maertens A
(Get full report from official database of BE for Maertens A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maertens A
Addition kinds of activities for Maertens A

379903. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
20150203. Eenden, verwerkt: gekookt | Ducks, processed: cooked
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
24990702. Rattan ware, behalve meubels | Rattan ware, except furniture
34630200. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
39550000. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
49410000. Water voorraad | Water supply
50310100. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior

Werken bij Maertens A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maertens A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maertens A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maertens A. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Houthalen en omgeving.

  • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Security Application Expert (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem. Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven. Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen. Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau. Bedrijfsprofiel: Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal ‘check!’? Dan kan jij onze Security Application Expert worden. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van Maertens A in sociale netwerken
Look for responds of Maertens A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maertens A. Laat een reactie achter voor Maertens A. Maertens A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maertens A. Leave a respond for Maertens A. Maertens A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maertens A op de google maps. Adres en contacten Maertens A
Location of Maertens A on the google maps. Address and contacts of Maertens A

Andere gerelateerde bedrijven als come Maertens A Maertens A: AFSCHRIFT NV | Jacmar | BEVE | Ranch St Ann BVBA | MAISON LE SCRIPT

Other related companies as Maertens A: AFSCHRIFT NV | Jacmar | BEVE | Ranch St Ann BVBA | MAISON LE SCRIPT

Maertens A is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maertens A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01171112060. Het bedrijf Maertens A bevindt zich op het adres: Rue Fonteny 2; 1476; Genappe (Houtain-le-Val). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Potatoes - Whol.. Producten gemaakt in Maertens A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maertens A is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maertens A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maertens A, openstaande posities, locatie van Maertens A op de kaart.

Maertens A is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maertens A, company assigned to the tax number BE01171112060. The company Maertens A is located at the address: Rue Fonteny 2; 1476; Genappe (Houtain-le-Val). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Potatoes - Whol.. Products created in Maertens A were not found.
The main activity of Maertens A is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Maertens A is not available. You also can look at reviews of Maertens A, open positions, location of Maertens A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maertens A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maertens A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maertens A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maertens A, employees, financial statistics.