DEMA INTERNATIONAL

Contactgegevens DEMA INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMA INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMA INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUGUSTE JOIRET 8; 4031; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43658330 (+32-43658330) 43658330 (+32-43658330)

Fax (fax): +32 (65) 398-52-36 +32 (65) 398-52-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMA INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMA INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMA INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMA INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMA INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMA INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMA INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMA INTERNATIONAL
Products information DEMA INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08578094482
Ondernemingsnummer: 7259460449
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DEMA INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Postorderbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMA INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for DEMA INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMA INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for DEMA INTERNATIONAL

504700. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
594902. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
07210000. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
14790400. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
36410107. Lampen, gloeilampen, elektrisch | Lamps, incandescent filament, electric
38120000. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance

Werken bij DEMA INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMA INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMA INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMA INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van DEMA INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of DEMA INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMA INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor DEMA INTERNATIONAL. DEMA INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMA INTERNATIONAL. Leave a respond for DEMA INTERNATIONAL. DEMA INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMA INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten DEMA INTERNATIONAL
Location of DEMA INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of DEMA INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMA INTERNATIONAL DEMA INTERNATIONAL: LEIN GEBROEDERS NV | Johan & Mieke | POPPE VAL?RE | ALAIN GILLIARD | INTER-D?COR

Other related companies as DEMA INTERNATIONAL: LEIN GEBROEDERS NV | Johan & Mieke | POPPE VAL?RE | ALAIN GILLIARD | INTER-D?COR

DEMA INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMA INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08578094482. Het bedrijf DEMA INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: RUE AUGUSTE JOIRET 8; 4031; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 884,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Postorderbedrijven. Producten gemaakt in DEMA INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMA INTERNATIONAL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMA INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMA INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van DEMA INTERNATIONAL op de kaart.

DEMA INTERNATIONAL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMA INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08578094482. The company DEMA INTERNATIONAL is located at the address: RUE AUGUSTE JOIRET 8; 4031; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 884,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Postorderbedrijven. Products created in DEMA INTERNATIONAL were not found.
The main activity of DEMA INTERNATIONAL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMA INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of DEMA INTERNATIONAL, open positions, location of DEMA INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMA INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMA INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMA INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMA INTERNATIONAL, employees, financial statistics.