M. FUENTES

Contactgegevens M. FUENTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. FUENTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. FUENTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALLةE DES SORBIERS 35; 4120; NEUPRة, België

Telefoon (phone): 43715913 (+32-43715913) 43715913 (+32-43715913)

Fax (fax): +32 (87) 962-97-55 +32 (87) 962-97-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. FUENTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. FUENTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. FUENTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. FUENTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. FUENTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. FUENTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. FUENTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. FUENTES
Products information M. FUENTES

BTW identificatienummer (tax): BE02506225585
Ondernemingsnummer: 5367889404
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in M. FUENTES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. FUENTES
(Get full report from official database of BE for M. FUENTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. FUENTES
Addition kinds of activities for M. FUENTES

0116. Soja bonen | Soybeans
01749904. Sinaasappelbos | Orange grove
37280406. Torens en turret aandrijvingen, vliegtuigen | Turrets and turret drives, aircraft
50399902. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
58120800. Biefstuk en barbecue restaurants | Steak and barbecue restaurants
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service

Werken bij M. FUENTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. FUENTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. FUENTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. FUENTES. Looking for open vacancies in other companies

 • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

 • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

 • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

 • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vinçotte

  Type: Vaste Job

  Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

 • Poederlakker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Jij krijgt de eindverantwoordelijkheid voor het lakken van de metalen.  Alle metalen worden automatisch gelakt, jij lakt bij waar nodig.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationaal bedrijf in de technologie. 

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

 • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: ANIMAGIE

  Type: Werfreserve

  Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

 • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADVANCE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van M. FUENTES in sociale netwerken
Look for responds of M. FUENTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. FUENTES. Laat een reactie achter voor M. FUENTES. M. FUENTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. FUENTES. Leave a respond for M. FUENTES. M. FUENTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. FUENTES op de google maps. Adres en contacten M. FUENTES
Location of M. FUENTES on the google maps. Address and contacts of M. FUENTES

Andere gerelateerde bedrijven als come M. FUENTES M. FUENTES: FLLAZARE KAPLAN BELGIUM NV | Tandlabo Morre | HAARTOOI EDEN | ZAKENKANTOOR MERKINSUR | Dessomviele A

Other related companies as M. FUENTES: FLLAZARE KAPLAN BELGIUM NV | Tandlabo Morre | HAARTOOI EDEN | ZAKENKANTOOR MERKINSUR | Dessomviele A

M. FUENTES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. FUENTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02506225585. Het bedrijf M. FUENTES bevindt zich op het adres: ALLةE DES SORBIERS 35; 4120; NEUPRة. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in M. FUENTES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. FUENTES is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. FUENTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. FUENTES, openstaande posities, locatie van M. FUENTES op de kaart.

M. FUENTES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. FUENTES, company assigned to the tax number BE02506225585. The company M. FUENTES is located at the address: ALLةE DES SORBIERS 35; 4120; NEUPRة. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in M. FUENTES were not found.
The main activity of M. FUENTES is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M. FUENTES is not available. You also can look at reviews of M. FUENTES, open positions, location of M. FUENTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. FUENTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. FUENTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. FUENTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. FUENTES, employees, financial statistics.