M. DUMONT

Contactgegevens M. DUMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. DUMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. DUMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH-RENQUIN 49; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61215406 (+32-61215406) 61215406 (+32-61215406)

Fax (fax): +32 (61) 402-52-98 +32 (61) 402-52-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. DUMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. DUMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. DUMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. DUMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. DUMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. DUMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. DUMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. DUMONT
Products information M. DUMONT

BTW identificatienummer (tax): BE04470581054
Ondernemingsnummer: 2392791748
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 145,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in M. DUMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. DUMONT
(Get full report from official database of BE for M. DUMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. DUMONT
Addition kinds of activities for M. DUMONT

20870000. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
20870206. Vruchten, verpletterd: voor fonteingebruik | Fruits, crushed: for fountain use
22610303. Naaien van katoenen breedgeweven stoffen | Napping of cotton broadwoven fabrics
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
36430302. Aansluitingen en aansluitingen voor elektrische apparaten | Connectors and terminals for electrical devices
39110105. Kettingen, edelmetaal | Necklaces, precious metal
80490401. Klinische psycholoog | Clinical psychologist
92240400. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij M. DUMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. DUMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. DUMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. DUMONT. Looking for open vacancies in other companies

 • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

 • Medewerker interne postverdeling (opvang verlofperiodes) | Carglass® (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Carglass

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Carglass® zoeken wij een medewerker die sporadisch zal instaan voor het opvangen van verlofperiodes van de medewerker interne postverdeling. Het takenpakket bestaat uit: Beheren van de mailbox met vragen/bestellingen over werkkledij en andere... Het transporteren en verdelen van de interne post van het hoofdgebouw in Hasselt naar het magazijn in Bilzen. Het klaarmaken van de postpakketten voor de filialen. Het klaarmaken van pakketten werkkledij voor de filialen. Indien jij technisch bent aangelegd zal je op termijn ook opgeleid worden voor het herstellen van materialen van de filialen. Noodlijn beheren van filialen in omtrek. D.w.z. dat de filialen dagelijks vóór 11u een bestelling kunnen plaatsen voor een bepaalde ruit.

 • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

 • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: RALET

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

 • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

 • Automecanicien (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: AUTOMECANO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

 • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

  Type: Vaste Job

  · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

 • Allround technicus (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

 • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

  Type: Werfreserve

  Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

Zoek naar antwoorden van M. DUMONT in sociale netwerken
Look for responds of M. DUMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. DUMONT. Laat een reactie achter voor M. DUMONT. M. DUMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. DUMONT. Leave a respond for M. DUMONT. M. DUMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. DUMONT op de google maps. Adres en contacten M. DUMONT
Location of M. DUMONT on the google maps. Address and contacts of M. DUMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come M. DUMONT M. DUMONT: FORTIS | ETS. BERNARD FERON | Dreher E | HUIS DERISON | DANNY DE CLEENE

Other related companies as M. DUMONT: FORTIS | ETS. BERNARD FERON | Dreher E | HUIS DERISON | DANNY DE CLEENE

M. DUMONT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. DUMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04470581054. Het bedrijf M. DUMONT bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH-RENQUIN 49; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 145,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in M. DUMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. DUMONT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. DUMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. DUMONT, openstaande posities, locatie van M. DUMONT op de kaart.

M. DUMONT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. DUMONT, company assigned to the tax number BE04470581054. The company M. DUMONT is located at the address: RUE JOSEPH-RENQUIN 49; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 145,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in M. DUMONT were not found.
The main activity of M. DUMONT is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M. DUMONT is not available. You also can look at reviews of M. DUMONT, open positions, location of M. DUMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. DUMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. DUMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. DUMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. DUMONT, employees, financial statistics.