M. DE BOECK

Contactgegevens M. DE BOECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. DE BOECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. DE BOECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PROVINCIALE 172; 1301; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10401414 (+32-10401414) 10401414 (+32-10401414)

Fax (fax): +32 (71) 653-58-21 +32 (71) 653-58-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. DE BOECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. DE BOECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. DE BOECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. DE BOECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. DE BOECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. DE BOECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. DE BOECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. DE BOECK
Products information M. DE BOECK

BTW identificatienummer (tax): BE05292907714
Ondernemingsnummer: 2619659423
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in M. DE BOECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. DE BOECK
(Get full report from official database of BE for M. DE BOECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. DE BOECK
Addition kinds of activities for M. DE BOECK

251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
32910504. Slijpballen, keramiek | Grinding balls, ceramic
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij M. DE BOECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. DE BOECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. DE BOECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. DE BOECK. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

  Regio: DILSEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

 • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

 • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

 • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

 • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

 • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ESAS Engineering

  Type: Vaste Job

  Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

 • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

 • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

 • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

 • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van M. DE BOECK in sociale netwerken
Look for responds of M. DE BOECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. DE BOECK. Laat een reactie achter voor M. DE BOECK. M. DE BOECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. DE BOECK. Leave a respond for M. DE BOECK. M. DE BOECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. DE BOECK op de google maps. Adres en contacten M. DE BOECK
Location of M. DE BOECK on the google maps. Address and contacts of M. DE BOECK

Andere gerelateerde bedrijven als come M. DE BOECK M. DE BOECK: FLPRAXAIR HOLDING NV | SLAGERIJ BERTRAND-JOSIANE | SLAGERIJ VAN PUYVELDE | V.C. VOACH ACHTERBOS | Decroos P

Other related companies as M. DE BOECK: FLPRAXAIR HOLDING NV | SLAGERIJ BERTRAND-JOSIANE | SLAGERIJ VAN PUYVELDE | V.C. VOACH ACHTERBOS | Decroos P

M. DE BOECK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. DE BOECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05292907714. Het bedrijf M. DE BOECK bevindt zich op het adres: RUE PROVINCIALE 172; 1301; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in M. DE BOECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. DE BOECK is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. DE BOECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. DE BOECK, openstaande posities, locatie van M. DE BOECK op de kaart.

M. DE BOECK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. DE BOECK, company assigned to the tax number BE05292907714. The company M. DE BOECK is located at the address: RUE PROVINCIALE 172; 1301; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in M. DE BOECK were not found.
The main activity of M. DE BOECK is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M. DE BOECK is not available. You also can look at reviews of M. DE BOECK, open positions, location of M. DE BOECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. DE BOECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. DE BOECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. DE BOECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. DE BOECK, employees, financial statistics.