M. CELIS

Contactgegevens M. CELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. CELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. CELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMOLDERSTRAAT 163; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 11582109 (+32-11582109) 11582109 (+32-11582109)

Fax (fax): +32 (9) 341-37-32 +32 (9) 341-37-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. CELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. CELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. CELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. CELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. CELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. CELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. CELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. CELIS
Products information M. CELIS

BTW identificatienummer (tax): BE01095306396
Ondernemingsnummer: 4966613769
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in M. CELIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. CELIS
(Get full report from official database of BE for M. CELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. CELIS
Addition kinds of activities for M. CELIS

6221. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
02140200. Schapen | Sheep
28699900. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
30690200. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber
73891402. Auctioneers, tariefbasis | Auctioneers, fee basis
76991812. Schaalreparatieservice | Scale repair service

Werken bij M. CELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. CELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. CELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. CELIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

 • Automechanieker Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

 • ETIKETTEERDER (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

 • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

 • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • Student winkelbediende (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

 • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SERVE IT

  Type: Studentenjob

  MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

 • Mechanical designer (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

 • sportkinesitherapeut (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINEPOINT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

 • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van M. CELIS in sociale netwerken
Look for responds of M. CELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. CELIS. Laat een reactie achter voor M. CELIS. M. CELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. CELIS. Leave a respond for M. CELIS. M. CELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. CELIS op de google maps. Adres en contacten M. CELIS
Location of M. CELIS on the google maps. Address and contacts of M. CELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come M. CELIS M. CELIS: Kozonis V | C.C.L.-DELHAYE | IVONA HAEGEMAN | MATIVA CLASSIC | Rinfo

Other related companies as M. CELIS: Kozonis V | C.C.L.-DELHAYE | IVONA HAEGEMAN | MATIVA CLASSIC | Rinfo

M. CELIS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. CELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01095306396. Het bedrijf M. CELIS bevindt zich op het adres: SMOLDERSTRAAT 163; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in M. CELIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. CELIS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. CELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. CELIS, openstaande posities, locatie van M. CELIS op de kaart.

M. CELIS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. CELIS, company assigned to the tax number BE01095306396. The company M. CELIS is located at the address: SMOLDERSTRAAT 163; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in M. CELIS were not found.
The main activity of M. CELIS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M. CELIS is not available. You also can look at reviews of M. CELIS, open positions, location of M. CELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. CELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. CELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. CELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. CELIS, employees, financial statistics.