M. CAJOT

Contactgegevens M. CAJOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. CAJOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. CAJOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES AUGUSTINS 24; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42223142 (+32-42223142) 42223142 (+32-42223142)

Fax (fax): +32 (59) 901-62-77 +32 (59) 901-62-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. CAJOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. CAJOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. CAJOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. CAJOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. CAJOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. CAJOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. CAJOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. CAJOT
Products information M. CAJOT

BTW identificatienummer (tax): BE01979980468
Ondernemingsnummer: 9310882568
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in M. CAJOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. CAJOT
(Get full report from official database of BE for M. CAJOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. CAJOT
Addition kinds of activities for M. CAJOT

545199. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
15419911. Vrachtwagen en auto assemblage fabrieksbouw | Truck and automobile assembly plant construction
32920000. Asbestproducten | Asbestos products
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
39110401. Compacts, edelmetaal | Compacts, precious metal
89990702. Geofysische consultant | Geophysical consultant

Werken bij M. CAJOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. CAJOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. CAJOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. CAJOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

 • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

 • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

 • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

 • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: G4S

  Type: Zelfstandige activiteit

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

 • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Werfreserve

  Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

 • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Flexijob

  - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van M. CAJOT in sociale netwerken
Look for responds of M. CAJOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. CAJOT. Laat een reactie achter voor M. CAJOT. M. CAJOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. CAJOT. Leave a respond for M. CAJOT. M. CAJOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. CAJOT op de google maps. Adres en contacten M. CAJOT
Location of M. CAJOT on the google maps. Address and contacts of M. CAJOT

Andere gerelateerde bedrijven als come M. CAJOT M. CAJOT: ZORA BVBA | ROTSAERT | H.L. | Schepens Bierhalle BVBA | GODEFROOT SPORT

Other related companies as M. CAJOT: ZORA BVBA | ROTSAERT | H.L. | Schepens Bierhalle BVBA | GODEFROOT SPORT

M. CAJOT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. CAJOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01979980468. Het bedrijf M. CAJOT bevindt zich op het adres: RUE DES AUGUSTINS 24; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in M. CAJOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. CAJOT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. CAJOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. CAJOT, openstaande posities, locatie van M. CAJOT op de kaart.

M. CAJOT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. CAJOT, company assigned to the tax number BE01979980468. The company M. CAJOT is located at the address: RUE DES AUGUSTINS 24; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in M. CAJOT were not found.
The main activity of M. CAJOT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M. CAJOT is not available. You also can look at reviews of M. CAJOT, open positions, location of M. CAJOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. CAJOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. CAJOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. CAJOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. CAJOT, employees, financial statistics.