M. BAKHIT

Contactgegevens M. BAKHIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. BAKHIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. BAKHIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BASSE-MARIHAYE 264; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43378969 (+32-43378969) 43378969 (+32-43378969)

Fax (fax): +32 (14) 858-73-86 +32 (14) 858-73-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. BAKHIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. BAKHIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. BAKHIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. BAKHIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. BAKHIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. BAKHIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. BAKHIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. BAKHIT
Products information M. BAKHIT

BTW identificatienummer (tax): BE04334075927
Ondernemingsnummer: 2457336425
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in M. BAKHIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. BAKHIT
(Get full report from official database of BE for M. BAKHIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. BAKHIT
Addition kinds of activities for M. BAKHIT

249903. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
34299905. Harness hardware | Harness hardware
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
59999920. Rots- en steenmonsters | Rock and stone specimens
73599908. Teken verhuur | Sign rental

Werken bij M. BAKHIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. BAKHIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. BAKHIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. BAKHIT. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

 • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

 • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

 • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

 • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Actief Interim Heist

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

 • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

 • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: INNOTECH

  Type: Vaste Job

  Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

 • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: BEL & BO

  Type: Vaste Job

  Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

 • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: Comfortimmo

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

 • Mechaniekers (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VAN ROY STEVEN

  Type: Vaste Job

  We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

 • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

 • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

  Type: Flexijob

  Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van M. BAKHIT in sociale netwerken
Look for responds of M. BAKHIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. BAKHIT. Laat een reactie achter voor M. BAKHIT. M. BAKHIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. BAKHIT. Leave a respond for M. BAKHIT. M. BAKHIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. BAKHIT op de google maps. Adres en contacten M. BAKHIT
Location of M. BAKHIT on the google maps. Address and contacts of M. BAKHIT

Andere gerelateerde bedrijven als come M. BAKHIT M. BAKHIT: GENEVIEVE STYNS | Van Loon J & Co | EVOLUTION MANAGEMENT SEARCH C. | CHUVA MENDES | J. HUIJERS

Other related companies as M. BAKHIT: GENEVIEVE STYNS | Van Loon J & Co | EVOLUTION MANAGEMENT SEARCH C. | CHUVA MENDES | J. HUIJERS

M. BAKHIT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. BAKHIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04334075927. Het bedrijf M. BAKHIT bevindt zich op het adres: RUE DE LA BASSE-MARIHAYE 264; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in M. BAKHIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. BAKHIT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. BAKHIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. BAKHIT, openstaande posities, locatie van M. BAKHIT op de kaart.

M. BAKHIT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. BAKHIT, company assigned to the tax number BE04334075927. The company M. BAKHIT is located at the address: RUE DE LA BASSE-MARIHAYE 264; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in M. BAKHIT were not found.
The main activity of M. BAKHIT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M. BAKHIT is not available. You also can look at reviews of M. BAKHIT, open positions, location of M. BAKHIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. BAKHIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. BAKHIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. BAKHIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. BAKHIT, employees, financial statistics.