M-T DELBRUYERE

Contactgegevens M-T DELBRUYERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M-T DELBRUYERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M-T DELBRUYERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FOND DES RYS 22; 6181; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71843661 (+32-71843661) 71843661 (+32-71843661)

Fax (fax): +32 (53) 369-89-92 +32 (53) 369-89-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M-T DELBRUYERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M-T DELBRUYERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M-T DELBRUYERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M-T DELBRUYERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M-T DELBRUYERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M-T DELBRUYERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M-T DELBRUYERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M-T DELBRUYERE
Products information M-T DELBRUYERE

BTW identificatienummer (tax): BE03021484375
Ondernemingsnummer: 5377777099
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in M-T DELBRUYERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M-T DELBRUYERE
(Get full report from official database of BE for M-T DELBRUYERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M-T DELBRUYERE
Addition kinds of activities for M-T DELBRUYERE

14290100. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
20449902. Brouwers rijst | Brewers' rice
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
35230103. Combines (harvester-threshers) | Combines (harvester-threshers)
36250201. Armatuur relais | Armature relays
39520116. Walnootolie, kunstenaars ' | Walnut oil, artists'
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership

Werken bij M-T DELBRUYERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M-T DELBRUYERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M-T DELBRUYERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M-T DELBRUYERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

 • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

 • CNC-operator (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

 • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NETWERK

  Type: Vaste Job

  Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

 • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

Zoek naar antwoorden van M-T DELBRUYERE in sociale netwerken
Look for responds of M-T DELBRUYERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M-T DELBRUYERE. Laat een reactie achter voor M-T DELBRUYERE. M-T DELBRUYERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M-T DELBRUYERE. Leave a respond for M-T DELBRUYERE. M-T DELBRUYERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M-T DELBRUYERE op de google maps. Adres en contacten M-T DELBRUYERE
Location of M-T DELBRUYERE on the google maps. Address and contacts of M-T DELBRUYERE

Andere gerelateerde bedrijven als come M-T DELBRUYERE M-T DELBRUYERE: FLTOURNAI-BETON SA | KIP AAN 'T SPIT | HUYLEBROUCK DEUREN | CHANTERY-SCHAUBROECK | RUST DER RIDDERS

Other related companies as M-T DELBRUYERE: FLTOURNAI-BETON SA | KIP AAN 'T SPIT | HUYLEBROUCK DEUREN | CHANTERY-SCHAUBROECK | RUST DER RIDDERS

M-T DELBRUYERE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M-T DELBRUYERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021484375. Het bedrijf M-T DELBRUYERE bevindt zich op het adres: FOND DES RYS 22; 6181; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 531,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in M-T DELBRUYERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M-T DELBRUYERE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M-T DELBRUYERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M-T DELBRUYERE, openstaande posities, locatie van M-T DELBRUYERE op de kaart.

M-T DELBRUYERE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is M-T DELBRUYERE, company assigned to the tax number BE03021484375. The company M-T DELBRUYERE is located at the address: FOND DES RYS 22; 6181; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 531,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in M-T DELBRUYERE were not found.
The main activity of M-T DELBRUYERE is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M-T DELBRUYERE is not available. You also can look at reviews of M-T DELBRUYERE, open positions, location of M-T DELBRUYERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M-T DELBRUYERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M-T DELBRUYERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M-T DELBRUYERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M-T DELBRUYERE, employees, financial statistics.