LةON DIEUDONNE

Particuliere bedrijvencommunicatie • LةON DIEUDONNE
Private companiesCommunications • LةON DIEUDONNE

Contactgegevens LةON DIEUDONNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LةON DIEUDONNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LةON DIEUDONNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 76; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19513837 (+32-19513837) 19513837 (+32-19513837)

Fax (fax): +32 (67) 302-29-31 +32 (67) 302-29-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LةON DIEUDONNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LةON DIEUDONNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LةON DIEUDONNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LةON DIEUDONNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LةON DIEUDONNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LةON DIEUDONNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LةON DIEUDONNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LةON DIEUDONNE
Products information LةON DIEUDONNE

BTW identificatienummer (tax): BE01686096191
Ondernemingsnummer: 2550445556
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in LةON DIEUDONNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LةON DIEUDONNE
(Get full report from official database of BE for LةON DIEUDONNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LةON DIEUDONNE
Addition kinds of activities for LةON DIEUDONNE

562101. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
753902. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
23699909. Suits: meisjes en kinderen | Suits: girls' and children's
28191016. Thiocyanaten, anorganisch | Thiocyanates, inorganic
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
60199900. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care

Werken bij LةON DIEUDONNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LةON DIEUDONNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LةON DIEUDONNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LةON DIEUDONNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

 • Bestickeraar (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

 • Bediende boekhouding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

 • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

 • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

  Regio: LINCENT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

 • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

 • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

 • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

 • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

 • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

 • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Werfreserve

  Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van LةON DIEUDONNE in sociale netwerken
Look for responds of LةON DIEUDONNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LةON DIEUDONNE. Laat een reactie achter voor LةON DIEUDONNE. LةON DIEUDONNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LةON DIEUDONNE. Leave a respond for LةON DIEUDONNE. LةON DIEUDONNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LةON DIEUDONNE op de google maps. Adres en contacten LةON DIEUDONNE
Location of LةON DIEUDONNE on the google maps. Address and contacts of LةON DIEUDONNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LةON DIEUDONNE LةON DIEUDONNE: CONNECTIONS TRAFFIC | JANSSENS-PEETERS BVBA | Bounameaux Art Consultants | Multi Service Express | EURO CONSULT

Other related companies as LةON DIEUDONNE: CONNECTIONS TRAFFIC | JANSSENS-PEETERS BVBA | Bounameaux Art Consultants | Multi Service Express | EURO CONSULT

LةON DIEUDONNE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LةON DIEUDONNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01686096191. Het bedrijf LةON DIEUDONNE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 76; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LةON DIEUDONNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LةON DIEUDONNE is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LةON DIEUDONNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LةON DIEUDONNE, openstaande posities, locatie van LةON DIEUDONNE op de kaart.

LةON DIEUDONNE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LةON DIEUDONNE, company assigned to the tax number BE01686096191. The company LةON DIEUDONNE is located at the address: RUE ALBERT IER 76; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 100,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LةON DIEUDONNE were not found.
The main activity of LةON DIEUDONNE is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LةON DIEUDONNE is not available. You also can look at reviews of LةON DIEUDONNE, open positions, location of LةON DIEUDONNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LةON DIEUDONNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LةON DIEUDONNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LةON DIEUDONNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LةON DIEUDONNE, employees, financial statistics.