LYDIA GEELEN

Contactgegevens LYDIA GEELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYDIA GEELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYDIA GEELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOOLDERHEIDEWEG 19; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89463619 (+32-89463619) 89463619 (+32-89463619)

Fax (fax): +32 (53) 384-52-64 +32 (53) 384-52-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYDIA GEELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYDIA GEELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYDIA GEELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYDIA GEELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYDIA GEELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYDIA GEELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYDIA GEELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYDIA GEELEN
Products information LYDIA GEELEN

BTW identificatienummer (tax): BE03153045654
Ondernemingsnummer: 4392028808
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LYDIA GEELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYDIA GEELEN
(Get full report from official database of BE for LYDIA GEELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYDIA GEELEN
Addition kinds of activities for LYDIA GEELEN

511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
20340206. Vruchten, gesulfureerd | Fruits, sulphured
39999936. Stage hardware en apparatuur, behalve verlichting | Stage hardware and equipment, except lighting
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
59991104. Huisdieren | Pets

Werken bij LYDIA GEELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYDIA GEELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYDIA GEELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYDIA GEELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

 • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: SEGERS

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

 • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: RETIE TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

 • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

 • Vroedvrouw (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

 • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Leercontract

  Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: QUEENS

  Type: Leercontract

  Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van LYDIA GEELEN in sociale netwerken
Look for responds of LYDIA GEELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYDIA GEELEN. Laat een reactie achter voor LYDIA GEELEN. LYDIA GEELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYDIA GEELEN. Leave a respond for LYDIA GEELEN. LYDIA GEELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYDIA GEELEN op de google maps. Adres en contacten LYDIA GEELEN
Location of LYDIA GEELEN on the google maps. Address and contacts of LYDIA GEELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LYDIA GEELEN LYDIA GEELEN: KBC | MAHE | ROGER BOUCHEZ | Corman B | RESTAURANT A CASA VOSTRA

Other related companies as LYDIA GEELEN: KBC | MAHE | ROGER BOUCHEZ | Corman B | RESTAURANT A CASA VOSTRA

LYDIA GEELEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LYDIA GEELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03153045654. Het bedrijf LYDIA GEELEN bevindt zich op het adres: GOOLDERHEIDEWEG 19; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LYDIA GEELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LYDIA GEELEN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYDIA GEELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYDIA GEELEN, openstaande posities, locatie van LYDIA GEELEN op de kaart.

LYDIA GEELEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LYDIA GEELEN, company assigned to the tax number BE03153045654. The company LYDIA GEELEN is located at the address: GOOLDERHEIDEWEG 19; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LYDIA GEELEN were not found.
The main activity of LYDIA GEELEN is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LYDIA GEELEN is not available. You also can look at reviews of LYDIA GEELEN, open positions, location of LYDIA GEELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYDIA GEELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYDIA GEELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYDIA GEELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYDIA GEELEN, employees, financial statistics.