LUYCKX PATRICK

Contactgegevens LUYCKX PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUYCKX PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUYCKX PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERKSPLASSESTEENWEG 9; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33147573 (+32-33147573) 33147573 (+32-33147573)

Fax (fax): +32 (4) 470-19-41 +32 (4) 470-19-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUYCKX PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUYCKX PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUYCKX PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUYCKX PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUYCKX PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUYCKX PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUYCKX PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUYCKX PATRICK
Products information LUYCKX PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE02427947998
Ondernemingsnummer: 4282165527
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LUYCKX PATRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUYCKX PATRICK
(Get full report from official database of BE for LUYCKX PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUYCKX PATRICK
Addition kinds of activities for LUYCKX PATRICK

278903. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
22549902. Nachtkleding (nachtkleding, nachtkleding, pyjama), brei | Nightwear (nightgowns, negligees, pajamas), knit
32720800. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
38250109. Testset, ontstekingsharnas | Test sets, ignition harness
50130205. Gereedschap en uitrusting, auto | Tools and equipment, automotive
75190102. Verhuur van motorhuizen | Motor home rental
80710100. Testlaboratoria | Testing laboratories
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij LUYCKX PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUYCKX PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUYCKX PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUYCKX PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromechanieker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

 • VRACHTWAGENMECANICIEN M/V (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van ons wagenpark.

 • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

 • Winkelbediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

 • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • JOBSTUDENT ZORGKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (OUDERENZORG) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Studentenjob

  Je ondersteunt het verzorgend personeel met o.a de begeleiding en verzorging van onze cliënten

 • Business Developer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DRAC

  Type: Vaste Job

  Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

 • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

 • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

 • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: AZURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

 • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

Zoek naar antwoorden van LUYCKX PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of LUYCKX PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUYCKX PATRICK. Laat een reactie achter voor LUYCKX PATRICK. LUYCKX PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUYCKX PATRICK. Leave a respond for LUYCKX PATRICK. LUYCKX PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUYCKX PATRICK op de google maps. Adres en contacten LUYCKX PATRICK
Location of LUYCKX PATRICK on the google maps. Address and contacts of LUYCKX PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come LUYCKX PATRICK LUYCKX PATRICK: AU PIANO BLANC | BOOKSHOP SIBYLLE | CHRISTELLY MODE | GEERT DUMOLEIN | bubble-interactieve multimedia

Other related companies as LUYCKX PATRICK: AU PIANO BLANC | BOOKSHOP SIBYLLE | CHRISTELLY MODE | GEERT DUMOLEIN | bubble-interactieve multimedia

LUYCKX PATRICK is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUYCKX PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02427947998. Het bedrijf LUYCKX PATRICK bevindt zich op het adres: MERKSPLASSESTEENWEG 9; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUYCKX PATRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUYCKX PATRICK is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUYCKX PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUYCKX PATRICK, openstaande posities, locatie van LUYCKX PATRICK op de kaart.

LUYCKX PATRICK is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUYCKX PATRICK, company assigned to the tax number BE02427947998. The company LUYCKX PATRICK is located at the address: MERKSPLASSESTEENWEG 9; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUYCKX PATRICK were not found.
The main activity of LUYCKX PATRICK is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUYCKX PATRICK is not available. You also can look at reviews of LUYCKX PATRICK, open positions, location of LUYCKX PATRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUYCKX PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUYCKX PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUYCKX PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUYCKX PATRICK, employees, financial statistics.