LUTGARDE DE REUSE

Contactgegevens LUTGARDE DE REUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUTGARDE DE REUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUTGARDE DE REUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDSTRIJDERSSTRAAT 54; 1654; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23561131 (+32-23561131) 23561131 (+32-23561131)

Fax (fax): +32 (61) 641-14-72 +32 (61) 641-14-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUTGARDE DE REUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUTGARDE DE REUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUTGARDE DE REUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUTGARDE DE REUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUTGARDE DE REUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUTGARDE DE REUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUTGARDE DE REUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUTGARDE DE REUSE
Products information LUTGARDE DE REUSE

BTW identificatienummer (tax): BE01935485839
Ondernemingsnummer: 1020050048
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in LUTGARDE DE REUSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUTGARDE DE REUSE
(Get full report from official database of BE for LUTGARDE DE REUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUTGARDE DE REUSE
Addition kinds of activities for LUTGARDE DE REUSE

17710101. Exterieur betonpleisterwerk aannemer | Exterior concrete stucco contractor
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
26219903. Kabel of jute papier | Rope or jute paper
26310410. Pasta | Pasted board
28190200. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
35470205. Picklers en pickling lijnen (walserij apparatuur) | Picklers and pickling lines (rolling mill equipment)
47259900. Touroperators, nec | Tour operators, nec
50940300. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts

Werken bij LUTGARDE DE REUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUTGARDE DE REUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUTGARDE DE REUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUTGARDE DE REUSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

 • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

 • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: FORUM CALL AALST

  Type: Studentenjob

  Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

 • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

 • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

 • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

 • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BOOKINVEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • verkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

Zoek naar antwoorden van LUTGARDE DE REUSE in sociale netwerken
Look for responds of LUTGARDE DE REUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUTGARDE DE REUSE. Laat een reactie achter voor LUTGARDE DE REUSE. LUTGARDE DE REUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUTGARDE DE REUSE. Leave a respond for LUTGARDE DE REUSE. LUTGARDE DE REUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUTGARDE DE REUSE op de google maps. Adres en contacten LUTGARDE DE REUSE
Location of LUTGARDE DE REUSE on the google maps. Address and contacts of LUTGARDE DE REUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUTGARDE DE REUSE LUTGARDE DE REUSE: DE ROECK BERT | ZIEKENWAGEN AARSCHOT | EXPERT | CLUB D'ATHL?TISME | GEORGES PIRON

Other related companies as LUTGARDE DE REUSE: DE ROECK BERT | ZIEKENWAGEN AARSCHOT | EXPERT | CLUB D'ATHL?TISME | GEORGES PIRON

LUTGARDE DE REUSE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUTGARDE DE REUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01935485839. Het bedrijf LUTGARDE DE REUSE bevindt zich op het adres: OUDSTRIJDERSSTRAAT 54; 1654; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUTGARDE DE REUSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUTGARDE DE REUSE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUTGARDE DE REUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUTGARDE DE REUSE, openstaande posities, locatie van LUTGARDE DE REUSE op de kaart.

LUTGARDE DE REUSE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUTGARDE DE REUSE, company assigned to the tax number BE01935485839. The company LUTGARDE DE REUSE is located at the address: OUDSTRIJDERSSTRAAT 54; 1654; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LUTGARDE DE REUSE were not found.
The main activity of LUTGARDE DE REUSE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUTGARDE DE REUSE is not available. You also can look at reviews of LUTGARDE DE REUSE, open positions, location of LUTGARDE DE REUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUTGARDE DE REUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUTGARDE DE REUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUTGARDE DE REUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUTGARDE DE REUSE, employees, financial statistics.