DE POST

Contactgegevens DE POST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE POST: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE POST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAGENMAKERSSTRAAT 4; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50354925 (+32-50354925) 50354925 (+32-50354925)

Fax (fax): +32 (3) 812-42-29 +32 (3) 812-42-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE POST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE POST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE POST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE POST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE POST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE POST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE POST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE POST
Products information DE POST

BTW identificatienummer (tax): BE07493743896
Ondernemingsnummer: 3208801269
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DE POST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Postkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE POST
(Get full report from official database of BE for DE POST)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE POST
Addition kinds of activities for DE POST

359401. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
448200. Ferries | Ferries
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
22820402. Ruggaren: draaien, wikkelen of spoelen | Rug yarn: twisting, winding, or spooling
28419902. Vaatwasmiddelen | Dishwashing compounds
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
36459901. Boudoir lampen | Boudoir lamps
36710204. Electron buizen, ontvangst type | Electron tubes, receiving type
82490101. Bouwbedrijf school | Construction operation school

Werken bij DE POST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE POST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE POST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE POST. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • Chauffeur C Dringend M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DW COPPER

    Type: Vaste Job

    • Je staat in voor het leveren naar de klanten in volledige BENELUX • Je vertrekt van onze site te IZEGEM (vanaf 08/2019 te Zwevegem) en staat in voor het lossen van de goederen bij de klanten • Je verzorgt de administratie van je vrachten; • Na het lossen van de vracht sta je in voor een grondige reiniging van de vrachtruimte

  • Technisch Ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672952-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als ontwerper? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven Technisch Ontwerper. Als Ontwerper voer je als lid van het projectteam het tekenwerk en eventueel rekenwerk uit voor nieuwe installaties, productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: het maken van layout modellen in 3D van compleet nieuwe installaties (Greenfield) of van bestaande installaties die worden omgebouwd het uitdetailleren van specifieke installaties in 3D het maken van isometrische tekeningen van de procesleidingen en/of utiliteitsleidingen het maken van de staalplannen en het uitdetailleren van mechanische componenten je krijgt ondersteuning van de projectingenieurs en werkt hun berekeningen en ideeën uit tot bruikbare ontwerpen je speelt vlot in op veranderingen in projecten en planning je neemt initiatief ter verbetering van bestaande werkwijzen Op langere termijn is er ook de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie Project Engineer.

Zoek naar antwoorden van DE POST in sociale netwerken
Look for responds of DE POST in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE POST. Laat een reactie achter voor DE POST. DE POST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE POST. Leave a respond for DE POST. DE POST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE POST op de google maps. Adres en contacten DE POST
Location of DE POST on the google maps. Address and contacts of DE POST

Andere gerelateerde bedrijven als come DE POST DE POST: Harmegnies P | Cibo NV | VINCENT DETHIER | VERMEIREN | Radical Team

Other related companies as DE POST: Harmegnies P | Cibo NV | VINCENT DETHIER | VERMEIREN | Radical Team

DE POST is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE POST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07493743896. Het bedrijf DE POST bevindt zich op het adres: WAGENMAKERSSTRAAT 4; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Postkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DE POST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE POST is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE POST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE POST, openstaande posities, locatie van DE POST op de kaart.

DE POST is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE POST, company assigned to the tax number BE07493743896. The company DE POST is located at the address: WAGENMAKERSSTRAAT 4; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Postkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DE POST were not found.
The main activity of DE POST is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE POST is not available. You also can look at reviews of DE POST, open positions, location of DE POST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE POST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE POST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE POST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE POST, employees, financial statistics.