LUIGI DEL CALZO

Contactgegevens LUIGI DEL CALZO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUIGI DEL CALZO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUIGI DEL CALZO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES GOTTES 54; 4051; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 43582131 (+32-43582131) 43582131 (+32-43582131)

Fax (fax): +32 (87) 689-14-41 +32 (87) 689-14-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUIGI DEL CALZO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUIGI DEL CALZO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUIGI DEL CALZO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUIGI DEL CALZO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUIGI DEL CALZO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUIGI DEL CALZO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUIGI DEL CALZO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUIGI DEL CALZO
Products information LUIGI DEL CALZO

BTW identificatienummer (tax): BE09490783691
Ondernemingsnummer: 7823883056
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LUIGI DEL CALZO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUIGI DEL CALZO
(Get full report from official database of BE for LUIGI DEL CALZO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUIGI DEL CALZO
Addition kinds of activities for LUIGI DEL CALZO

09130000. schelpdier | Shellfish
20990300. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
26219905. Behangpapier (hangpapier) | Wallpaper (hanging paper)
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
50840506. jigs | Jigs
50910101. Duikuitrusting en benodigdheden | Diving equipment and supplies
51360106. Sjaals, mannen en jongens ' | Scarves, men's and boys'
72990200. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services

Werken bij LUIGI DEL CALZO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUIGI DEL CALZO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUIGI DEL CALZO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUIGI DEL CALZO. Looking for open vacancies in other companies

 • wegenwerker (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

 • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

 • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

 • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

 • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

 • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

 • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

 • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

  Regio: ZOLDER

  Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

Zoek naar antwoorden van LUIGI DEL CALZO in sociale netwerken
Look for responds of LUIGI DEL CALZO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUIGI DEL CALZO. Laat een reactie achter voor LUIGI DEL CALZO. LUIGI DEL CALZO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUIGI DEL CALZO. Leave a respond for LUIGI DEL CALZO. LUIGI DEL CALZO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUIGI DEL CALZO op de google maps. Adres en contacten LUIGI DEL CALZO
Location of LUIGI DEL CALZO on the google maps. Address and contacts of LUIGI DEL CALZO

Andere gerelateerde bedrijven als come LUIGI DEL CALZO LUIGI DEL CALZO: GARAGE VAN DE VEN | David N | J. LINSMEAU | ALFONS HERRYGERS | GTC

Other related companies as LUIGI DEL CALZO: GARAGE VAN DE VEN | David N | J. LINSMEAU | ALFONS HERRYGERS | GTC

LUIGI DEL CALZO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUIGI DEL CALZO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09490783691. Het bedrijf LUIGI DEL CALZO bevindt zich op het adres: RUE DES GOTTES 54; 4051; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUIGI DEL CALZO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUIGI DEL CALZO is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUIGI DEL CALZO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUIGI DEL CALZO, openstaande posities, locatie van LUIGI DEL CALZO op de kaart.

LUIGI DEL CALZO is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUIGI DEL CALZO, company assigned to the tax number BE09490783691. The company LUIGI DEL CALZO is located at the address: RUE DES GOTTES 54; 4051; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LUIGI DEL CALZO were not found.
The main activity of LUIGI DEL CALZO is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUIGI DEL CALZO is not available. You also can look at reviews of LUIGI DEL CALZO, open positions, location of LUIGI DEL CALZO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUIGI DEL CALZO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUIGI DEL CALZO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUIGI DEL CALZO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUIGI DEL CALZO, employees, financial statistics.