LUDWIG D'HOKER

Contactgegevens LUDWIG D'HOKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDWIG D'HOKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDWIG D'HOKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILGENBAAN 59; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22700575 (+32-22700575) 22700575 (+32-22700575)

Fax (fax): +32 (71) 553-54-80 +32 (71) 553-54-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDWIG D'HOKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDWIG D'HOKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDWIG D'HOKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDWIG D'HOKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDWIG D'HOKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDWIG D'HOKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDWIG D'HOKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDWIG D'HOKER
Products information LUDWIG D'HOKER

BTW identificatienummer (tax): BE08911804199
Ondernemingsnummer: 1940704345
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LUDWIG D'HOKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDWIG D'HOKER
(Get full report from official database of BE for LUDWIG D'HOKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDWIG D'HOKER
Addition kinds of activities for LUDWIG D'HOKER

726199. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
801102. Medische centra | Medical centers
22730403. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, jute, enz. | Carpets: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
25110106. Kledingtafels: hout | Dressing tables: wood
30890214. Platen, kunststoffen | Plates, plastics
36710204. Electron buizen, ontvangst type | Electron tubes, receiving type
37140601. Hydraulische vloeistofpompen, voor automatisch stuurmechanisme | Hydraulic fluid power pumps, for auto steering mechanism
39990202. Kombinaties, behalve hard rubber | Combs, except hard rubber
50210103. Kerkbanken | Church pews
50649902. Apparatuur onderdelen, huishoudelijk | Appliance parts, household

Werken bij LUDWIG D'HOKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDWIG D'HOKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDWIG D'HOKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDWIG D'HOKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Sanitair installateur - Dienst na verkoop (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Koekelare zijn wij op zoek naar een technieker dienst na verkoop.

 • Schoonmaker/schoonmaakster 2 ploegen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verpakkingsbedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster voor in de productieruimte. Je staat in voor de schoonmaak in de productieruimte en het sas met toiletruimte. Verder werk je in een twee-ploegensysteem.

 • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

 • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

 • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: PLUMEAU.NET

  Type: Dienstenchequebaan

  poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

 • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudelijke Hulp Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin te Kortrijk zijn wij op zoek naar een nette huishoudhulp. Dit op maandag van 14 tot 19u en op vrijdag van 7u tot 13u Matuur persoon met zin verantwoordelijkheid Licht huishoudelijke taken en strijken

 • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

 • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

 • Technical Support Engineer (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Hydro Building Systems

  Type: Vaste Job

  Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

 • Engineering assistant (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

 • IT Support Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van LUDWIG D'HOKER in sociale netwerken
Look for responds of LUDWIG D'HOKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDWIG D'HOKER. Laat een reactie achter voor LUDWIG D'HOKER. LUDWIG D'HOKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDWIG D'HOKER. Leave a respond for LUDWIG D'HOKER. LUDWIG D'HOKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDWIG D'HOKER op de google maps. Adres en contacten LUDWIG D'HOKER
Location of LUDWIG D'HOKER on the google maps. Address and contacts of LUDWIG D'HOKER

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDWIG D'HOKER LUDWIG D'HOKER: Catoir G | HAVERALS | GOLDEN PALACE | RUDY VANDAELE | PAUL TOUSSAINT

Other related companies as LUDWIG D'HOKER: Catoir G | HAVERALS | GOLDEN PALACE | RUDY VANDAELE | PAUL TOUSSAINT

LUDWIG D'HOKER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDWIG D'HOKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08911804199. Het bedrijf LUDWIG D'HOKER bevindt zich op het adres: WILGENBAAN 59; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUDWIG D'HOKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDWIG D'HOKER is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDWIG D'HOKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDWIG D'HOKER, openstaande posities, locatie van LUDWIG D'HOKER op de kaart.

LUDWIG D'HOKER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDWIG D'HOKER, company assigned to the tax number BE08911804199. The company LUDWIG D'HOKER is located at the address: WILGENBAAN 59; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LUDWIG D'HOKER were not found.
The main activity of LUDWIG D'HOKER is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDWIG D'HOKER is not available. You also can look at reviews of LUDWIG D'HOKER, open positions, location of LUDWIG D'HOKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDWIG D'HOKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDWIG D'HOKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDWIG D'HOKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDWIG D'HOKER, employees, financial statistics.