LUDOVICA MERTENS

Contactgegevens LUDOVICA MERTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICA MERTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICA MERTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOTENSESTEENWEG 417; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33246330 (+32-33246330) 33246330 (+32-33246330)

Fax (fax): +32 (55) 403-22-66 +32 (55) 403-22-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICA MERTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICA MERTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICA MERTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICA MERTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICA MERTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICA MERTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICA MERTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICA MERTENS
Products information LUDOVICA MERTENS

BTW identificatienummer (tax): BE05933135986
Ondernemingsnummer: 9415527343
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LUDOVICA MERTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICA MERTENS
(Get full report from official database of BE for LUDOVICA MERTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICA MERTENS
Addition kinds of activities for LUDOVICA MERTENS

3799. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
17990402. Stellingen | Scaffolding
20320000. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
22829906. Twintig garen | Twisting yarn
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
50440202. Brownprinting apparatuur | Brownprinting equipment
56619905. Laarzen van vrouwen | Women's boots
72419900. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
86119904. Junior Kamer van Koophandel | Junior chamber of commerce
86999909. Persoonlijke interesseorganisatie | Personal interest organization

Werken bij LUDOVICA MERTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICA MERTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICA MERTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICA MERTENS. Looking for open vacancies in other companies

 • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

 • Sanitair installateur (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

 • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

  Type: Vaste Job

  Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

 • Technisch tekenaar (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

 • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VK ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

 • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

 • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Lore Heyns

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

Zoek naar antwoorden van LUDOVICA MERTENS in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICA MERTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICA MERTENS. Laat een reactie achter voor LUDOVICA MERTENS. LUDOVICA MERTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICA MERTENS. Leave a respond for LUDOVICA MERTENS. LUDOVICA MERTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICA MERTENS op de google maps. Adres en contacten LUDOVICA MERTENS
Location of LUDOVICA MERTENS on the google maps. Address and contacts of LUDOVICA MERTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICA MERTENS LUDOVICA MERTENS: Soforges SC | Hoeveken ('t) | Améthyste | FRANZ LECOMTE | C. SEGHIN

Other related companies as LUDOVICA MERTENS: Soforges SC | Hoeveken ('t) | Améthyste | FRANZ LECOMTE | C. SEGHIN

LUDOVICA MERTENS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICA MERTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05933135986. Het bedrijf LUDOVICA MERTENS bevindt zich op het adres: SCHOTENSESTEENWEG 417; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUDOVICA MERTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDOVICA MERTENS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICA MERTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICA MERTENS, openstaande posities, locatie van LUDOVICA MERTENS op de kaart.

LUDOVICA MERTENS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICA MERTENS, company assigned to the tax number BE05933135986. The company LUDOVICA MERTENS is located at the address: SCHOTENSESTEENWEG 417; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LUDOVICA MERTENS were not found.
The main activity of LUDOVICA MERTENS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICA MERTENS is not available. You also can look at reviews of LUDOVICA MERTENS, open positions, location of LUDOVICA MERTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICA MERTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICA MERTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICA MERTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICA MERTENS, employees, financial statistics.