LUDO JALET

Contactgegevens LUDO JALET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO JALET: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO JALET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DةSIRة V.D. BOSSCHESTR. 31; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93602086 (+32-93602086) 93602086 (+32-93602086)

Fax (fax): +32 (15) 333-34-94 +32 (15) 333-34-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO JALET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO JALET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO JALET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO JALET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO JALET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO JALET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO JALET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO JALET
Products information LUDO JALET

BTW identificatienummer (tax): BE06184722900
Ondernemingsnummer: 5294555664
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LUDO JALET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO JALET
(Get full report from official database of BE for LUDO JALET)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO JALET
Addition kinds of activities for LUDO JALET

5994. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
223103. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
329601. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
874804. Systemenanalyse en engineering consulting | Systems analysis and engineering consulting services
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
54619901. bagels | Bagels

Werken bij LUDO JALET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO JALET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO JALET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO JALET. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

 • Magazijnier (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

 • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: LEEN

  Type: Studentenjob

  Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

 • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

  Type: Vaste Job

  Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

 • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

 • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

  Regio: DENTERGEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

 • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: YES select

  Type: Vaste Job

  - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

 • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

 • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

Zoek naar antwoorden van LUDO JALET in sociale netwerken
Look for responds of LUDO JALET in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO JALET. Laat een reactie achter voor LUDO JALET. LUDO JALET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO JALET. Leave a respond for LUDO JALET. LUDO JALET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO JALET op de google maps. Adres en contacten LUDO JALET
Location of LUDO JALET on the google maps. Address and contacts of LUDO JALET

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO JALET LUDO JALET: Esthetiek Picobello | SPENCER SHOP | ZWEMCLUB FLIPPER | INTERTICKET REISCENTER | PAUL JANSSENS

Other related companies as LUDO JALET: Esthetiek Picobello | SPENCER SHOP | ZWEMCLUB FLIPPER | INTERTICKET REISCENTER | PAUL JANSSENS

LUDO JALET is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO JALET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06184722900. Het bedrijf LUDO JALET bevindt zich op het adres: DةSIRة V.D. BOSSCHESTR. 31; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUDO JALET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDO JALET is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO JALET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO JALET, openstaande posities, locatie van LUDO JALET op de kaart.

LUDO JALET is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO JALET, company assigned to the tax number BE06184722900. The company LUDO JALET is located at the address: DةSIRة V.D. BOSSCHESTR. 31; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in LUDO JALET were not found.
The main activity of LUDO JALET is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO JALET is not available. You also can look at reviews of LUDO JALET, open positions, location of LUDO JALET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO JALET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO JALET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO JALET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO JALET, employees, financial statistics.