LUDO GILLET

Contactgegevens LUDO GILLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO GILLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO GILLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VUURKRUISENLAAN 33B2; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22455270 (+32-22455270) 22455270 (+32-22455270)

Fax (fax): +32 (2) 541-53-89 +32 (2) 541-53-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO GILLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO GILLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO GILLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO GILLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO GILLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO GILLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO GILLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO GILLET
Products information LUDO GILLET

BTW identificatienummer (tax): BE03991577148
Ondernemingsnummer: 9138397216
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LUDO GILLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO GILLET
(Get full report from official database of BE for LUDO GILLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO GILLET
Addition kinds of activities for LUDO GILLET

325900. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
494100. Water voorraad | Water supply
07519902. Melkproeven | Milk testing services
14990407. Whetstone steengroeven | Whetstone quarrying
35450212. Kraan, gereedschapsmiddel | Taps, machine tool
38299902. breathalyzers | Breathalyzers

Werken bij LUDO GILLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO GILLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO GILLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO GILLET. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

 • zorgkundige maand 75% (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

 • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

 • Technieker (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

 • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LE TOUQUET

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

 • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: The Boss In Solutions

  Type: Studentenjob

  Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

 • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

  Type: Vaste Job

  U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

 • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Vaste Job

  Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

 • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Talentus

  Type: Vaste Job

  Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

 • Stage (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ESAS Technical Services

  Type: Werfreserve

  Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van LUDO GILLET in sociale netwerken
Look for responds of LUDO GILLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO GILLET. Laat een reactie achter voor LUDO GILLET. LUDO GILLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO GILLET. Leave a respond for LUDO GILLET. LUDO GILLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO GILLET op de google maps. Adres en contacten LUDO GILLET
Location of LUDO GILLET on the google maps. Address and contacts of LUDO GILLET

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO GILLET LUDO GILLET: INSTITUUT CHIARA | WILMS & CRUYSBERGHS | Phillips P | PASTELINO | PAPPIJN KARTONNAGE

Other related companies as LUDO GILLET: INSTITUUT CHIARA | WILMS & CRUYSBERGHS | Phillips P | PASTELINO | PAPPIJN KARTONNAGE

LUDO GILLET is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO GILLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03991577148. Het bedrijf LUDO GILLET bevindt zich op het adres: VUURKRUISENLAAN 33B2; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 722,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUDO GILLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDO GILLET is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO GILLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO GILLET, openstaande posities, locatie van LUDO GILLET op de kaart.

LUDO GILLET is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO GILLET, company assigned to the tax number BE03991577148. The company LUDO GILLET is located at the address: VUURKRUISENLAAN 33B2; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 722,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUDO GILLET were not found.
The main activity of LUDO GILLET is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO GILLET is not available. You also can look at reviews of LUDO GILLET, open positions, location of LUDO GILLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO GILLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO GILLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO GILLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO GILLET, employees, financial statistics.