LUDO DEMEULENAERE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • LUDO DEMEULENAERE
Private companiesMiscellaneous Retail • LUDO DEMEULENAERE

Contactgegevens LUDO DEMEULENAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO DEMEULENAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO DEMEULENAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WITTE-MOLENSTRAAT 47; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50392444 (+32-50392444) 50392444 (+32-50392444)

Fax (fax): +32 (3) 611-13-46 +32 (3) 611-13-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO DEMEULENAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO DEMEULENAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO DEMEULENAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO DEMEULENAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO DEMEULENAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO DEMEULENAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO DEMEULENAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO DEMEULENAERE
Products information LUDO DEMEULENAERE

BTW identificatienummer (tax): BE04697723388
Ondernemingsnummer: 1216979980
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LUDO DEMEULENAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO DEMEULENAERE
(Get full report from official database of BE for LUDO DEMEULENAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO DEMEULENAERE
Addition kinds of activities for LUDO DEMEULENAERE

22820208. Vinal filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinal filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
30699917. Draad, rubber | Thread, rubber
38429921. brancards | Stretchers
39520104. India inkt | India ink

Werken bij LUDO DEMEULENAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO DEMEULENAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO DEMEULENAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO DEMEULENAERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

 • Natlakspuiter (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een natlakspuiter. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontkorrelen • Je zal het oppervlak voorbereiden of afwerken: Ontvetten • Je zal de oppervlakken klaarmaken al naargelang het soort drager (ontvetten, afdekken, zandstralen, ...) • De lak aanbrengen • Je zal de voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen • Werken in de verfcabine • Alles afwerken

 • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

 • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Assebroek (M/V) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

 • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

 • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

  Regio: ASPELARE

  Bedrijf: LA PROMESSE

  Type: Studentenjob

  Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

 • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

 • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ ST. LUCAS

  Type: Vaste Job

  Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

 • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van LUDO DEMEULENAERE in sociale netwerken
Look for responds of LUDO DEMEULENAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO DEMEULENAERE. Laat een reactie achter voor LUDO DEMEULENAERE. LUDO DEMEULENAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO DEMEULENAERE. Leave a respond for LUDO DEMEULENAERE. LUDO DEMEULENAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO DEMEULENAERE op de google maps. Adres en contacten LUDO DEMEULENAERE
Location of LUDO DEMEULENAERE on the google maps. Address and contacts of LUDO DEMEULENAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO DEMEULENAERE LUDO DEMEULENAERE: GUY HAUDRY | LAFLEUR EDOUARD | Arte-Fine | PARCS A CONTENEURS GERPINNES | Holemans BVBA

Other related companies as LUDO DEMEULENAERE: GUY HAUDRY | LAFLEUR EDOUARD | Arte-Fine | PARCS A CONTENEURS GERPINNES | Holemans BVBA

LUDO DEMEULENAERE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO DEMEULENAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04697723388. Het bedrijf LUDO DEMEULENAERE bevindt zich op het adres: WITTE-MOLENSTRAAT 47; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUDO DEMEULENAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDO DEMEULENAERE is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO DEMEULENAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO DEMEULENAERE, openstaande posities, locatie van LUDO DEMEULENAERE op de kaart.

LUDO DEMEULENAERE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO DEMEULENAERE, company assigned to the tax number BE04697723388. The company LUDO DEMEULENAERE is located at the address: WITTE-MOLENSTRAAT 47; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUDO DEMEULENAERE were not found.
The main activity of LUDO DEMEULENAERE is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO DEMEULENAERE is not available. You also can look at reviews of LUDO DEMEULENAERE, open positions, location of LUDO DEMEULENAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO DEMEULENAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO DEMEULENAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO DEMEULENAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO DEMEULENAERE, employees, financial statistics.