LUDO BORREMANS

Contactgegevens LUDO BORREMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO BORREMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO BORREMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERNATSTRAAT 37; 1742; TERNAT, België

Telefoon (phone): 25827747 (+32-25827747) 25827747 (+32-25827747)

Fax (fax): +32 (87) 597-54-23 +32 (87) 597-54-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO BORREMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO BORREMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO BORREMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO BORREMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO BORREMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO BORREMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO BORREMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO BORREMANS
Products information LUDO BORREMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02827026367
Ondernemingsnummer: 5143768310
Hoofdstad (capital): 381,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LUDO BORREMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO BORREMANS
(Get full report from official database of BE for LUDO BORREMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO BORREMANS
Addition kinds of activities for LUDO BORREMANS

104402. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
628902. Beveiligingsoverdrachtagenten | Security transfer agents
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
36610108. Telefoon centrale kantoorapparatuur, draaiknop of handleiding | Telephone central office equipment, dial or manual
37510201. Remmen, wrijvingskoppeling en andere: fiets | Brakes, friction clutch and other: bicycle
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
73639909. Vrachtwagenchauffeur diensten | Truck driver services
89990303. Ghost schrijven | Ghost writing

Werken bij LUDO BORREMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO BORREMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO BORREMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO BORREMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Schilder (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een gepassioneerde schilder, dit voor binnenschilderwerken.

 • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

 • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

 • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

 • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Klantenadviseur (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

 • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ICREDIT

  Type: Vaste Job

  Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

 • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

 • extra voor weekend (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: ONS GEDACHT

  Type: Werfreserve

  wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van LUDO BORREMANS in sociale netwerken
Look for responds of LUDO BORREMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO BORREMANS. Laat een reactie achter voor LUDO BORREMANS. LUDO BORREMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO BORREMANS. Leave a respond for LUDO BORREMANS. LUDO BORREMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO BORREMANS op de google maps. Adres en contacten LUDO BORREMANS
Location of LUDO BORREMANS on the google maps. Address and contacts of LUDO BORREMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO BORREMANS LUDO BORREMANS: PAULS C.D.-CENTER | ETIENNE GYSEL | HUIS STEVEN | Janssens F | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as LUDO BORREMANS: PAULS C.D.-CENTER | ETIENNE GYSEL | HUIS STEVEN | Janssens F | VRIJE BASISSCHOOL

LUDO BORREMANS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO BORREMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02827026367. Het bedrijf LUDO BORREMANS bevindt zich op het adres: TERNATSTRAAT 37; 1742; TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 381,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUDO BORREMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDO BORREMANS is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO BORREMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO BORREMANS, openstaande posities, locatie van LUDO BORREMANS op de kaart.

LUDO BORREMANS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO BORREMANS, company assigned to the tax number BE02827026367. The company LUDO BORREMANS is located at the address: TERNATSTRAAT 37; 1742; TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 381,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUDO BORREMANS were not found.
The main activity of LUDO BORREMANS is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO BORREMANS is not available. You also can look at reviews of LUDO BORREMANS, open positions, location of LUDO BORREMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO BORREMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO BORREMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO BORREMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO BORREMANS, employees, financial statistics.