VRIJE BASISSCHOOL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • VRIJE BASISSCHOOL
Private companiesTransportation by Air • VRIJE BASISSCHOOL

Contactgegevens VRIJE BASISSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJE BASISSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJE BASISSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOTHOMB 52; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26473205 (+32-26473205) 26473205 (+32-26473205)

Fax (fax): +32 (4) 794-98-13 +32 (4) 794-98-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJE BASISSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJE BASISSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJE BASISSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJE BASISSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJE BASISSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJE BASISSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJE BASISSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJE BASISSCHOOL
Products information VRIJE BASISSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE09377899169
Ondernemingsnummer: 9289733886
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJE BASISSCHOOL
(Get full report from official database of BE for VRIJE BASISSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJE BASISSCHOOL
Addition kinds of activities for VRIJE BASISSCHOOL

506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
508501. Commerciële containers | Commercial containers
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
25150203. Stoel- en bankveren, samengesteld | Chair and couch springs, assembled
34299907. Bagage-apparatuur | Luggage hardware
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
39490512. Target shooting equipment | Target shooting equipment
51120103. Inkt | Writing ink

Werken bij VRIJE BASISSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJE BASISSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJE BASISSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJE BASISSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • MONTEUR HOUTBOUW (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: TERRYN TIMBER PRODUCTS - SPANBO-KORLAM

    Type: Vaste Job

    Als monteur houtbouw maak je deel uit van een dynamisch montage team. en rol waarin je het verschil kan maken. Na een doorgedreven opleiding sta je samen met je collega's in voor de montage van de gelamelleerde houten spanten of CLT panelen. Je rapporteert aan de ploegverantwoordelijke. De werven zijn eerder van korte duur en kunnen zich over heel vlaanderen bevinden. Occasioneel uitslapen in de nabije omgeving van een werk schrikt je niet af.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van VRIJE BASISSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of VRIJE BASISSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJE BASISSCHOOL. Laat een reactie achter voor VRIJE BASISSCHOOL. VRIJE BASISSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJE BASISSCHOOL. Leave a respond for VRIJE BASISSCHOOL. VRIJE BASISSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJE BASISSCHOOL op de google maps. Adres en contacten VRIJE BASISSCHOOL
Location of VRIJE BASISSCHOOL on the google maps. Address and contacts of VRIJE BASISSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJE BASISSCHOOL VRIJE BASISSCHOOL: Instituut Marie-Ann | Integra Swiss | FRANK REMY | L'IDEAL INTERN. TRANSPORT | Balterio NV

Other related companies as VRIJE BASISSCHOOL: Instituut Marie-Ann | Integra Swiss | FRANK REMY | L'IDEAL INTERN. TRANSPORT | Balterio NV

VRIJE BASISSCHOOL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJE BASISSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09377899169. Het bedrijf VRIJE BASISSCHOOL bevindt zich op het adres: RUE NOTHOMB 52; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van VRIJE BASISSCHOOL is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJE BASISSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJE BASISSCHOOL, openstaande posities, locatie van VRIJE BASISSCHOOL op de kaart.

VRIJE BASISSCHOOL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIJE BASISSCHOOL, company assigned to the tax number BE09377899169. The company VRIJE BASISSCHOOL is located at the address: RUE NOTHOMB 52; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of VRIJE BASISSCHOOL is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJE BASISSCHOOL is not available. You also can look at reviews of VRIJE BASISSCHOOL, open positions, location of VRIJE BASISSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJE BASISSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJE BASISSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJE BASISSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJE BASISSCHOOL, employees, financial statistics.