LUCIEN MAES

Contactgegevens LUCIEN MAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN MAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN MAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WERVIKSESTEENWEG 137; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56559629 (+32-56559629) 56559629 (+32-56559629)

Fax (fax): +32 (87) 731-96-61 +32 (87) 731-96-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN MAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN MAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN MAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN MAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN MAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN MAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN MAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN MAES
Products information LUCIEN MAES

BTW identificatienummer (tax): BE01514709472
Ondernemingsnummer: 6615386962
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LUCIEN MAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN MAES
(Get full report from official database of BE for LUCIEN MAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN MAES
Addition kinds of activities for LUCIEN MAES

249913. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
734900. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
22990300. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers
39520113. Pastels, artiesten ' | Pastels, artists'

Werken bij LUCIEN MAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN MAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN MAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN MAES. Looking for open vacancies in other companies

 • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • TIG LASSER (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Konvert Interim Lier

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

 • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

 • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

 • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Axxi4You

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Jobstudent (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Internaatsopvoeder (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

  Type: Vaste Job

  U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

 • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: WAASSOLAR

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

 • accountant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

  Type: Vaste Job

  Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

 • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Vaste Job

  Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

 • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN MAES in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN MAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN MAES. Laat een reactie achter voor LUCIEN MAES. LUCIEN MAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN MAES. Leave a respond for LUCIEN MAES. LUCIEN MAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN MAES op de google maps. Adres en contacten LUCIEN MAES
Location of LUCIEN MAES on the google maps. Address and contacts of LUCIEN MAES

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN MAES LUCIEN MAES: BEAUTY CENTER NAILS | LA MAISON THAI | DEKORATIE ATELIER HERMANS | Faubourg (Le) | Vanderperre Ets

Other related companies as LUCIEN MAES: BEAUTY CENTER NAILS | LA MAISON THAI | DEKORATIE ATELIER HERMANS | Faubourg (Le) | Vanderperre Ets

LUCIEN MAES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN MAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01514709472. Het bedrijf LUCIEN MAES bevindt zich op het adres: WERVIKSESTEENWEG 137; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUCIEN MAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIEN MAES is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN MAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN MAES, openstaande posities, locatie van LUCIEN MAES op de kaart.

LUCIEN MAES is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN MAES, company assigned to the tax number BE01514709472. The company LUCIEN MAES is located at the address: WERVIKSESTEENWEG 137; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Boekhouders. Products created in LUCIEN MAES were not found.
The main activity of LUCIEN MAES is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN MAES is not available. You also can look at reviews of LUCIEN MAES, open positions, location of LUCIEN MAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN MAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN MAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN MAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN MAES, employees, financial statistics.